melek_hasan_33 Merhaba bugun doktora gittik ve doktor bebeğinin beyninde kist olduğunu söyledi ancak onun geçeceğini endişe etmemem gerektiğini söyledi diğer her şeyin normal olduğunu.Bunu yaşayan kimse var mı?
Sevdiss_17 melek_hasan_33 benim arkadasim yasadi bizzat sahit oldum 25. Haftadan sonra kaybolur dkeisto doktoru kayboldu
AyaYlmazYldrm melek_hasan_33 bnim oglumda vardi 20. Haftada detayloda yoktu kaybolmustu hemen hr bebekte goruluyo korkma
Esel35 melek_hasan_33 bende oldu canım kaybolacak demişti öyle de oldu ama ben bir ayımı zehir ettim kendime.. Doktora çok kızmıştım mademki geçecek neden söylediniz demiştim o da benden başka bir doktora gidip ondan öğrenince şikayet eden çok oluyor söylemek zorundayız dedi.. Sana tavsiyem hamileliğinin güzelliğini yaşa geçecek bir durum için canını sıkma sağlıkla gelsin bebeğin inşallah 🌸
zehrazeynep melek_hasan_33 direk kendimi örnek verebilirim. Birkaç yıl önce beynimde kist olduğunu öğrendim doğuştan olduğunu ve hiçbir zararının olmadığı söylendi iki üç yılda bir kontrole gidiyorum bişi çıkmıyor allahın izniyle
Sevdiss_17 melek_hasan_33 bu doktorlari anlamiyorum madem gecici sikintisiz neden soyleyips trese sokuyosun ki anne karni kapali kutudur kimse bilemez icini ultrason yaniltir siyah beyaz dogru duzgun agzi burnu bile secilemiyor sikma canini gecici o kistler
melek_hasan_33 AyaYlmazYldrm hiç bir sıkıntı yok dedi gececk merak etme dedi diğer gelişimleri güzel dedi inşallah benimki de geçer