Meralll sssevvalll merhaba, ben de araştırıyorum. Gerçekten gerekli mi acaba? Bir de avent in silikon olanları da tavsiye ettiler, hangisi daha iyi olur diye merak ediyorum.. kullanan arkadaşlar yazarlar inşallah😊
Seymk sssevvalll silvernurse aldım. 13 gün önce doğum yaptım. Hiç göğüs yarası olmadı şükür. Sadece ilk günler sağım yapmak zorunda kaldığım için meme ucumun kenarında sıyrık olmuştu onu da 1 günde iyileştirdi hiç acı çekmedim. İyi ki almışım dediğim ürünlerden biri.
Sumay_61 sssevvalll silverette cok iyimiş kuzenım 2. Çocugunda denedi ilkinde cok kötüydu ve 2. Çocugunda keşfetmiş.aşırı memnun keşke daha önce haberim olsaydı diyor şimdi ve şiddetle tavsiye edıyor. Bende alacagım inşallah.
Suzan_arslan Meralll ben aventin silikon olanlarını kullandım.çünkü gümüşler bana çok pahalı geldi almadım.silikon olanlar da çok işimi gördü benim. Çok memnun kaldım ben. 23 günlük olduk bebeğimle. Hiç yara olmadı göğüs uçlarım.
Damlapilatin EbruIrmakAhmet bende ikisini duydum da ne işe yaricak benim göğüs uçlarım fena çatliyor ne yapmam lazım doğuma 4 ay var
Adimadim Bende bayagi dusundum ama dogurmadan almicam sutum falan gelmezse bosyere almis olucam nasilsa heryerde var lazim olursa alirim sssevvalll
Dudubicerr Adimadim ama ben soyle duydum dogrulugu sana kalmis dogumuna yakin gunde 1 kac defa kullanirsan gogus uclarin buyuyormus hem o yizden oneriyor herkes
Babies16 sssevvalll ben dogum oncesi son haftalar 10 liraya silikon kapak aldim ve her gece yatarken gogus uclarima zeytin yagi surup silikon uclari taktim.doguma kadar decam ettim uclari yumusacik oldu ve yara olmadi cok sukur.dogumdan sonrada ilk hafta devam ettim buna. Emzirdikten sonra yaglayip ucu taktim.mantik hava almadan nemli kalmasi
Damlapilatin Babies16 canım bana da yardımcı ol 10 tl ye nasıl silikon kapak aldım markası nedir nasıl bişi
Pelo_00 sssevvalll Ben de çok araştırmıştım bir kaç marka var gümüş ayarları aynı yorumları kullanıcı memnuniyetleri de hemen hemen aynıydı silverina indirime girdiğinde ondan almıştım. Gümüşün tedavi edici özelliğiyle eskiden tedavilerde kullanılmasıyla ilgili yazılar okumuştum inşallah faydasını görürüm.
EbruIrmakAhmet Damlapilatin şimdiden al önlemini valla ben kızımı emzirirken baya yara olmuştu şimdi napıcam ne alıcam hiç bilmiyorum birine iyi gelen diğerine gelmiyo çünkü
DenizEliz sssevvalll gitti gidiyordan 130₺ aldım indirimdeyken silver nurse kullanan herkes çok memnun ekstra bir krem kullanmayacağım zaten yara olduktan sonra kreme verilen paralarla aynı fiyata denk geliyor silvernurse ücreti. Ve her seferinde doğumdan sonra göğüs ucumu yıkayamam hassas olucak kremi arındırmak zor olur oyuzden krem kullanmamayı düşünüyorum
Filizcck sssevvalll ben 4 gündür emziriyorum sürekli kullanıyorum henüz bir yara olmadı çok şükür silver nurse
Meralll Silver nurse, silverette, silvermom gibi epey isim çeşitleri var , hepsi de gümüş diyor.. bir farkları var mı acaba ?
sssevvalll Meralll ben markalar arası fark olduğunu düşünmüyorum saf gümüşten üretiliyor zaten. Bence aynıdır hepsi :)
Ne_ayak sssevvalll ben aldım canım çünkü göğüs yarasından çok korkuyorum arkadaşımın göğsü yarılmıştı resmen sadece gümüş kapak fayda etti