Poncik77 Eşim artık benden önce uyuma çok horluyorsun uyuyamıyorum geceleri uyanıyorum diyor 😞 başka odaya gitmeyi bile düşünüyor sizde horluyor musunuz ?
CgdmZtrk Poncik77 hayır eşim horluyor 🙂 dün gece hiiiç uyuyamadım. Git salonda yat uyuyamıyorum dedim. Yok öyle ayrı gayrı alışacaksın diyor. Ona da yazık sabaha kadar 10 kere uyandırdım kalk horluyorsun diye. 🙂
AyaYlmazYldrm Poncik77 ayyyy bnim esimde bende horluyorum bide gribim her yerim kapali daha cok horluyorum esime diyorum sen bu gece cocuga bak bn en iuisi icerde yatayim ikimizde mutlu uyuyalkm😂😂
Twinksmom Poncik77 Eşimde çok az horluyor ve sinir krizi geçiriyorum çünkü asla seste uyuyamam geceleri sürekli uyandırıyorum onu da rahatsız ediyorum bazen ağlıyorum sinirden Eşiniz haklı bebekten sonra ne gerekiyorsa yaptırın bunun için🙏
brnr09 Poncik77 ben de horluyorum canım eşim pek horlamaz maalesef 🙈 bazen laf arasında şakalaşıyoruz ama ciddi bir şey demedi şu ana kadar. Belki seninki de şaka yapmıştır canım
SedaveSusam CgdmZtrk ahahahah ben de eşime aynı şeyi yapıyorum oda sende horluyorsun bazen diyo inanmadım video çekmiş😂😂 ama o bana git yada uyan horlama falan demiyo ben nankör😂😂
Poncik77 Twinksmom ay benim eşim kendi de horluyor bende 20.haftadan beri başladı her gün şikayet ediyor daha da şiddetlendi sanırım merak ediyorum doğumdan sonra geçecek mi 🤨
Poncik77 brnr09 ben hamileyken başladı bende horlamam normalde. Benim eşim horluyor şimdi sıra bende azcık sen Çek diyorum ama bayağı horluyorum galiba her gün şikayet ediyor 😅
Poncik77 Deletedmom317 burnum açık gbi oluyo ama burundan nefes alamıyorum sonra tamamen açılıyor hamilelikte başladı bu horlama önceden hiç horlamazdım 😂
Ummu-20 Poncik77 evet sonlara doğru horlama oluyor ilk gebeligumde olmuştu su anda ikinci gebeliğim 22 haftalığına horlamam yakındır diyorum eşime 😁😁bende uyuyamam horlama sesinde o yüzden bana gore eşim haklı istediğin oda da uyu yatak benim biz oğlumla ancak sığarız zaten diyorum😁😁
Elifffo Poncik77 sonlarda oluyor 39+1 im son ay başladım horlamaya bazen kendi sesime uyanıyorum bide gripbim burnum tıkalı karşılıklı horluyoruz 😂😂🤷🤷
Svgmomm 31.hafta da benimde horlama başladı ben şok bırak eşimi gündüz uyuyakalırsam kendim horlama sesimi duyup uyandım iki kere 😱😂😂
Poncik77 Svgmomm benim daha erken başladı gitgide Artıyor sanırım kendim bile duyup uyanıyorum bazen hamilelikte horlama olduğunu bilmiyordum
Poncik77 Masalsi ay böyle yorumlar görünce normal olduğunu düşünüyorum geçer inşallah yoksa adam yatağı değişecek 😅
duygusm Poncik77 Tam horlama değil de hırıldamayla horlama arası bir ses çıkarıyormuşum bazen. Hamilelik öncesi olmazdı ama rahat yatamama, kilo alma, burun tıkanıklığı derken çok normal. İkimiz de idare ediyoruz artık mecburen 😊😊
Masalsi Poncik77 cnm bosver hep onların horultusunu biz cekiyoruz birazda onlar çeksin hamileliğinin tadını çıkar takma kafana
Poncik77 Masalsi ay valla He azcık o çeksin ama bazen de üzülüyorum uykusuz kaldım birileri yüzünden işe gittiğim de sersem gbi oluyorum diyor 😃