Merhaba hanımlar. Ben 3.5 yıllık evli evlendiği günden itibaren çocuk sahibi olmak isteyen biriyim. Evliliğimin 6. Ayında bir kez hamile kaldım fakat gelişemedi kürtaj oldum. Ondan sonra da hiç hamile kalamadım. Polikistik over hastasıyım eşimin çok şükür bir problemi yok. 3 kez klomen+çatlatma iğnesi tedavisi gördüm sonuç alamadım. Yumurtalarım gayet güzel büyüdü fakat nasip değilmiş. En son 3 ay önce rahim filmi çekildim. Doktorum 5 ay kendi haline bırak olmazsa aşılama yapalım dedi. Kabul etmedim ve Bahçeci Cem Çelik hocaya randevu alıp gittim. Tahlillerimi görüp muayene ettikten sonra ‘’ hem yaşın çok genç hem de tüp bebek yapabilecek kadar kötü durumda değilsin. Tüp bebek yapmak en kolayı evine en yakın hastane de aşılama dene 1-2 defa sonra ben buradayım zaten dedi ve ekledi gene de sana bırakıyorum eğer ısrarcı isen 2 adet dönemi geçirip adetin 2. Ve ya 3. Günü gel başlayalım dedi. Ama ben artık çok yıprandım beklemek istemiyorum. Aşılama vs uğraşmak iatemiyorum. Tabi kii Rabbimin takdiri olcak olan olduktan sonra her türlü olur olmayan da ne yapsan olmaz. Her ay sarsılmaktan çok yoruldum. Ama ne yapacağımı bilemiyorum. Eşim de bana bıraktı. Sizce ne yapmalıyım? Tüp bebeğe geçmeli miyim yoksa aşılama mı yapayım? Fikirlerinize çok ihtiyacım var...