AtaMommy doktorum fitille beraber sirkeli su ile de taharetlen demişti ama ne kadar suya ne kadar sirke ben hiç bilmiyorum daha önce yapanlar nası yaptınız acaba
Cumaserife AtaMommy o doktorun doktor oldupundan eminmisiniz ya sirke oranın florasını bozmaz mı ??? Geçkten yapan varmı bunu ne saçma şey!!
AtaMommy Cumaserife valla hanımefendi herkesin doktoru öneriyorsa bozmuyormuş demek ki asit oranını arttırıp enfeksiyonu yok ediyormuş 😂 siz çok şey yapmayın 😂
Cumaserife AtaMommy yaa😝 devam edip kullanın o zaman hanımefendi ben çok şey yapmıyorum zaten fikrimi söyledim sadece
Mihirnazz Elma sirkesi mi kullanıyorsunuz normal marketlerde bulunuyor mu hiç bileğim yok bende kurtulamadım enfeksiyondan
Seson35 Benim doktorumda önerdi. Market sirkesi değil ev yapımı olacak ben yarı yarıya yapıyorum. Yarım litre su yarım litre elma sirkesi
Cumaserife AtaMommy Boşu boşuna burda senle laf yarıştıramiycam canım duyuyorum yada duymuyorum bu seni ilgilendirmez ilgilenmezsin yorumumla olur biter..!!
Vrlkdr Bana 3 farklı doktor özellikle elma sirkesi dedi. Ve 5e bir ölçü. Suyu kaynatın soğuyunca içine sirkeyi dökün. Mesela 5 çay bardağı su 1 çay bardağı sirke gibi çok etkili kesinlikle