Elifnuraltunay hamileyken sağ tarafa yatılmazmış, çocuga oksijen gitmezmiş bu konu hakkında bilginiz varmı kızlar??
alewer06 Elifnuraltunay sırt üstü ve yüZ üstü yatılmaz sağ veya sola yatmakta herhangi bi sakınca Yok
Ozgeaydogan Elifnuraltunay sağa yatılmaz diye bir kaide yok ama söyle bir durum var sola yatınca bebeğe kan akışı daha hızlı oluyor kan dolaşımı daha hızlı oluyor vücutta ve ayaklarda şişlik daha az oluyor bu yuzden genelde sol tarafa yatilmasi tavsiye ediliyor
Mzeynepp Elifnuraltunay doktorum sağa veya sola yat ama daha çok sola yatmaya çalış, kan akışı rahat olur demişti.
Tuba704 Bu konuyu bende çok araştırmıştım 20. Haftaya kadar istediğiniz pızisyonda yatılabilirmiş sonrasında bebek büyüdükçe sol taraftan daha rahat solunumu sağlanırmış ben herşekilde yatıyorum😊 O kendini koruyor zaten
Elifnuraltunay okadar şey söyleniyor ki insanin aklı allak bullak oluyor.. bugun yuz ustu yatmisim ve suan her yerim felaket agiriyor cok korkuyorum kizlar😪
Esesli Ozgeaydogan Bebeğim solumda diye bende sola yatmaya korkuyorum rahatsız olur mu üstüne mi yatıyorum falan diye
Ozgeaydogan Esesli yok korkma rahat ol hic bise olmaz😊bu yazdıklarımı doktorum söyledi bana bilinçsizce yazdığım bise degil rahat olun
Mertnur Sol tarafa yatınca bebegin büyüme gelişme ve oksijenlenmesi en iyi şekilde oluyo ama bu demek değil ki her an sola yatmamiz gerek . Çoğunlukla sola yatmaya çalışın tabiki bende öyle yapıyorum ama sureklide insan aynı pozisyonda yatamıyor tabiki..