03.05.2020 tarihinde doktor randevum vardı ve 41 haftam bitirmiştim meleğimin hiç gelmeye niyeti yoktu ne ağrı ne bir sancı. Doktor daha fazla zorlamayalım suniyle doğumu başlatalım dedi ve yatış verdi o gece normal şekilde bir odada kaldım duşumu aldım dinlendim ama tabi sabaha kadar hiç uyumadım. Sabah 9 da beni sancı ve doğum odasına aldılar bir ebe rahime ip gibi birşey yerleştirdi şişip rahimde açılma sağlıyormuş inanılmaz canım yandı ama 10 dakikalık bir işlemdi. Daha sonra sadece bekledik 1 cm açılmam vardı 2 saat arayla eşim ve annem sürekli yanıma geldiler öğlen 4 e kadar gayet iyiydi herşey 4 te suyumu patlattılar ve sancılarım ufak ufak başladı bol bol yürüdüm hareket ettim saatler ilerledikçe sancılarım çoğaldı ve şiddetlendi gece 12 den sonra dayanılmaz bir hal aldı ve sezeryan için yalvardım resmen dayanamıyorum saatlerdir sancı çekiyordum ve açılmam daha 3 cm olmuştu. Eşim sürekli bana duş aldırdı masaj yaptı anca böyle biraz rahat ediyordum normalde eşim doğumda da yanımda olacaktı ama gece 3 buçuktan sonra suni sancı taktılar öyle kötü olmuşum ki dayanamayıp çıkmış acıdan 3 kez baygınlık geçirdim sabah 6 da tam açıklıkla doğumum başladı 30 dakikada 05.05.2020 saat 06.30 da kızımı kucağıma aldım ama çok fazla yırtılma çok fazla dikişim var. Şimdi evimizdeyiz 8 günlük olduk bile şükür herşeye değermiş ama size tavsiyem illa normal doğum diye diretmeyin kendinizede bebeğinize bunu yapmayın ben ölüp ölüp dirildim bebeğim kanala sıkıştı çok zor günler atlattık sütüm geç geldi bebeğim sarılık oldu hastanede yattık hepsi geçti şükür ama şimdiki aklım olsa normal doğum diye bu kadar ısrar etmezdim olmayınca olmuyormuş 😔 Rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🙏❤️