Pembepanterr Gizem3410 canım tek derdin bu olsun bence sevinmelisin bile bebeğin çok savunmasız olacak sende oyle öncelikle sen kendine dikkat edeceksin az kişi hatta hiç ne kadar görüşmezsen o kadar iyi kendine dikkat edeceksin ki bebeğini çoğu şeyden koruyacaksın
Cansuacar SedaveSusam bende siparisini vermiştim magnet ve cikolatanin artik cikolatalari yeriz magnetleride mevludunde dagitirim napalim sağlık olsun
SedaveSusam Cansuacar sağlık olsun canım benim bende hastaneye gidince sorum acaba burda da varmı bu uygulama
Oglumoglum Benımde perşembe günü doğumum avrasya zeytınburnu . Herşeyim hazırdı oda süslemesine dair ama yasak gelmiş mecbur evi süsleticem herkes eve gelir
MerveKap Oglumoglum eve ziyaretçi kabul ederek kendinizi ve bebeğinizi riske mi sokarsınız. Yapmayın lütfen. Tamamen bitene kadar kimseyi almayın.
Edaliiii Oglumoglum ya merak ediyorum canınız bu kadar kıymetsiz anlıyorum da bebeğinizin ki de mi kıymetsiz. Ortalıkta bir virüs var her gün birsuru insanın canini aliyor yolda yürüyen bir çok insan taşıyıcı durumda siz eve gelirler diye düşünüyorsunuz. Uyarılara uyun eve kimseyi almayın. Sağlığınızı geçtim diğer insanların sağlığı için hayır demeyi adet edinin lütfen
Pelo_00 Cansuacar Yerinde bir karar. Hem anne hem bebeğin hem de diğer doğum yapanların ve bebeklerinin sağlıkları için.
Semiha89 Gizem3410 hasta ne de az kalınılıo zaten. Eve yaptır süsü hem bir hafta filan kalır sana da moral olur
Ghi Hala hastaneye gelemıyorlarsa eve gelırler diyenler var, refakatcı kısıtlaması oldugu ıcın uzulenler var. İnsanlar gerçekten çok garip 💁🏼♀️
Mavi_3 Bende avrasyda 10 nisanda sezeryan olacagım da olayı idrak Edemedim. Gece kalmak içinmi refakatçi sınırı var yoksa doguma girerkendemi. İnanın artık kafam bulandı bu durumdan tabiki güzel bir önlem olmuş bu arada
Mavi_3 Betulbekil bende aynı dertten muzdaribim.birde 4 yaşında kızım var onu görmeden doguma girmek. Allahım sen aklımı koru ne günlere kaldık
Bernaszn Cansuacar refakatçi değişimi oluyorum acaba hem eşimiz hem annemiz için ben eşimin sancı çekerken yanımda olmasını istiyorum gece de annem kalırdı yanımda diye düşünmüştüm böyle olamıyor mu bilginiz var Mı
Oglumoglum Şuan merak ettiğim ben sezaryandayken bebek önden çıkıyor cam ekrandan gösterirlermi kapıda beklemelerine izin verirler mi ?
Bernaszn Oglumoglum canım ben hastaneyle konuştum sadece 1 kişi diyor annen eşin artık yanında götüreceğin kişi kimse o görebilecek sanırım 1 kişiden fazlası kesinlikle alınmayacak dediler bana