Mgtl Kızlar saat 11 gibi suyum geldi ama sancı falan yok bende o yüzden de hastaneye gitmedim eşim işte 4 de gelecek o zaman gideceğim. Su geldikten sonra ne yapılması gerekiyor bilen var mı.
Damlaaaa60 Mgtl Ben yanlış bilgilendirmek istemem ama su gelince hemen doktora gitmek gerekiyor diye okumuştum burda.
Damlaaaa60 Mgtl Doktorunuzu arayın isterseniz. Su bebişin her türlü fonksiyonunu düzenleyen bir şey çünkü.
198723 Mgtl gebe okulundaki ebe nişan gelirse gelmeyin ama suyunuz gelirse hemen gelin bebek kuruda kalabilir ve enfeksiyon kapabilir demişti
Gizayy_13 Su geldikten sonra hemen Doğuma alınman lazım bunkadar saat nasıl cesaret edip bekleyebiliyorsun çocuk oksijensiz kalır
1004nese Mgtl bu saate kadar nasıl sabır ettiniz. Hemen doktora gidin. Doktor su Nisan geldiginde hemen gelin demisti bana
Mgtl Eylul-Ada2020 H1z2a3 tugbats Deniz_1987 tugbats 1004nese kızlar sancı yok doktorum ile konuştum oda bana hemen gelmene gerek yok dedi. Yani kendi başıma tabiiki bekleyemem 🤗 sancı olsa zaten duramam kendimi de bebeği de riske atamam değil mi. Ben sadece squat falan yapmalı mıyım diye merak ettim aslında 🤗
Deniz_1987 Mgtl bacım suyun gelmiş sancınla eşini bekliosun.. koşsana hastaneye, eşini ara gelsin işten, nasıl böyle rahat olabiliosun şaştım vallahi😞
tugbats Mgtl hemen doktora git benim doktorum suyun geldiği zaman vakit kaybetmeden gelmen gerekiyor demişti
H1z2a3 Mgtl bnm ikinci kızımda 2 de suyum geldi sancı falan yoktu 4 gibi sancım başladı 7 de hastaneye gittim 1 saat sonra doğum oldu canım ama ikinci olduğu için daha tecrübeliydim sen ilk çocuksa çok bekleme derim git istersen
Zeynephatice07 Mgtl dr gidilmesi gerekiyor benim gece 4 gibi geldi sabah 8 gibi gittim öğlen hemen sezeryana aldılar ağrım ve açılmam olmadığı için
Zeynephatice07 Mgtl 1 cm dedi bekleyemeyiz normal doğumu dedi enfeksiyon riskinden dolayı.ilk doğumum olacaktı çünkü kaç saat sürer dr da belli olmaz ne kadar süreceği beklemeyelim dedi kabul ettim
Semam Mgtl Valla bencede direk gitmen gerekir doktorun nasil bekle dedi anlamadim ben yengem daha 3 ay once doğum yapti suyu geldi 1 saat sonra gitti direk sezeryanla aldılar bebek susuz kalmasın diye 🙄
Mgtl Kızlar suyum değilmiş gelen ama doğum başlamış beni geri eve gönderdi sancı bekle dedi bende öyle yapıyorum