Mryslny Yaman dentem61 bnde o manada sordm ama bilmediğim için. Maşallah düşük riskli gebelik geçiren biriyle sağlam kafa bulanlar oldu
Yaman Mryslny ben ilk 3 ay hic yemedim simdi azar azar yiyorum cnm oda pogacada salatada falan az sekilde. Sen bosver digerlerini herkes herseyi bilcek diye bisey yok yani hamilelik bu insan bazen tedirgin oluyor tabi haklisin
nur-kara Mryslny asla yanlış anlamayın hemşireyim kadın dogum hocamız o şekilde anlatırdı bize ondan dolayı öyle betimledim size bir şey olmaz allahın izniyle sevgiyle kalın hayırlısıyla dogurun inşallah ❤️
Mryslny Yaman aynen öyle nasıldır ne ölçüde yenmelşdr.. Olacak zarar nedr Bi an tedirgin oldm oyuzdn sordm. Tabii herkes kişiliği gibi anlar konuşur yorum yapar 😌
Yaman Mryslny evet cnm takma herkesi azar azar yiyebilirsin sadece bitki caylari tuketme bana yasak yani
Deletedmom138 Mryslny peki hanımefendi anlaşılan espiri yeteneğinizle maydonoz yiyince çocuğu düşüreceğinizi sanmanızın seviyesi eşit ölçülerde, böyle devam bakalım nasıl çocuk yetiştireceksiniz bu sinirle anlamıyorum 🤣🤣
Tortilla Canım bu maydanoz işi sacmalık dusuk yaparmı hıc onun suyunu kaynatıp duzenlı ıcmen lazm yada kovayla maydanoz yemen lazm yanlıs spylemlere kulak asmayın
Deletedmom138 Mryslny alay etmiyorum komik bişey söyledim anlayışsız olan sizsiniz alay etseydim eğer muhtemelen hesabınızı silmek isterdiniz ki gayet alay edilecek bi soru sordunuz güzelce cevaplar verildi gülündü kimse alay etmedi, çok isterseniz edeyim ?
Mryslny Deletedmom138 hesap silmek ne için sebep? Biz sizinle farklı dilden konuşuyoruz. Oyuzdn lütfen muhattabm değilsinz... Hoş olmuyor böyle konuşmalar 🙋♀️