Zynbgvn Kızlar dün açlıktan ağladım diye post açmıştım bugünde saolsun aynı şekilde devam ediyor. Aklıma patates haslamasi geldi canımda cekti. Bulantıyı yatıştırır mi sizce
Baharadakgul Zynbgvn patates haşla tuzla canim bende oyleydim😊ne yesem çıkarıyordum. Simdi daha iyiyim
198723 Zynbgvn Bende başta hiç birşey yiyemedim patates haşlaması tuzladım yedim sonrası ayran içtim iyi geliyordu yine
KubrAbdullahh Zynbgvn canım benim normal sarı patatesden migdem bulanyodu babam sivastan beyaz patates getitrdi o kokmuyo die ondan yedm hep kokusu yok bastryo
kelebegim123 Zynbgvn ilk aylar öyle besleniyordum desem yalan olmaz 😬 patatesi haşlıyordum küçük doğruyordum ve 1 tane havuç rendeliyordum bide tuz ve bol limon aşırı doyurucu ve bulantı yapmıyor hala daha yerim😋 çok güzel oluyor ve mide bulantısını geçiriyor deneyin derim 🤗
Twinksmom Zynbgvn Bol tuzlu patates püresi,tuzlu çubuk zaten çok biliniyor ayrıca sabah açık çaya taze zencefil + limon koyarsan ve az az ama 5-6 öğün yiyecek tüketirsen kusmazsın diye düşünüyorum Ekmek içi ye birazda