Tugceecikk Bsra1998_ benimovülasyondan 10 gün sonra böyleyli lh testim ardından hcg yaptım çıktı cnm yani o kadarda beklemene gerek yok ☺️
Ecmelbeyza Bsra1998_ ya benim de öyle ben ovulasyon dalan hepten bıraktım zaten . Durum geçen ayki gibi hatta geçen ay ufaktan kasık ağrısı vardı yine şimdi hiiiiç 😂 olur inşallah bekliyoruz
Ecmelbeyza Bsra1998_ Bugün adet gününse ve hala gelen giden yoksa 🥰yapabilirsin bence yarına artık 1 gün geçmiş olur ama normalde gecikmelerin oluyosa bir iki gün beklersin
Ecmelbeyza Bsra1998_ ama henüz yumurtlama görmedinse ve bugün gördüysen bence testyapma değerlendir bi arkadaş daha bugün adet günüydü pik gördü mesela .
Deletedmom337 Bsra1998_ senbugun ve onumuzdeki 3 gunu degerlendir canm insallah hamile kalirsin dualarimiz seninle
Bsra1998_ Ecmelbeyza gecikme olabiliyo canm o yuzden bekliyim diyorum varsa zaten illa belli eder kendinj
Tugceecikk Bsra1998_ canım önemli olan adeti beklmk değil aslından ovülasyon yaptıysan çatlama gününden itibaren kaç gün geçti
Tugceecikk Ecmelbeyza bugün o kadar mutlu oldum ki kuzum rabbim sizede nasip etsin hayırlısıyla tez zamanda 🤲🏻☺️