Deletedmom138 Sedatrk braun un aspiratörü yeterli geldi 250₺ çokta pahalı bişeye gerek yok bence https://imgyukle.com/i/JEHEF1
Ozgeesin Sedatrk canım kendinden aparatı olanlar var 40-50 TL bsey Bi tarafı bebeğin burnuna diger tarafı sen aparat ile ağzınla çekiyorsun ne kadar kullanacaksın ki bence o tarz bsey al derim ilk cocuguma da ole yaptım simdi yine oyle yapacağım 😊
Esraozturk92 Sedatrk Bruno baby aldık biz 20tlmi neydi yedek uçlarını aliyodun ekstradan. Kendi ağzınla çekiyorsun. Bence gayet kullanışlı otomatik olanlara hiç gerek yok aynı şey. Bebeğim bir aylık hergun onla temizliyorum memnunum
Irmaks Sedatrk kizlar burun aspiratorleri saglikli birsey degil cocuk icin zararli ozellikle alisirsa sorunlar olusuyormus elinizin altinda olsun bitane ama kullanim olayini sureklilestirmeyin kimileri hergun her banyo sonrasi vs kullaniyormus doktorlarada sorabilirsiniz saglikli degilmis
Sedatrk Deletedmom138 bu kendi çekiyor dimi otribebenin tek kullanımlıklari var ama kendin ağzınla çekiyorsun onu yapamam diye düşünüyorum
Misssimsek Yengem zamanında çatal iğnenin arkasiyla temizlerdi çocuklarının burnunu hayretle ve hayranlıkla bakardım nasıl yapıyor diye 😂😂 şimdi o geldi aklıma. Bence de pahalı birşeye gerek.yok. aparatli olanlar yeter artar bile bence 40 50 liraya.
Sedatrk Misssimsek eskiden böyle seylermi varmış sanki biz çok şanslıyız o konuda herşeyin kolayı çıktı artık yinede kadar veremiyoruz işte 🤣
Sedatrk Esraozturk92 sert çekerim nefesimle bebeğin burnunun içini acitmam dimi hiç yapmadim yapanda görmedim korkuyorum o yüzden
Esraozturk92 Sedatrk yok canım ben sert çekiyorum gerekirse hicbisey olmuyo korkma 😉 bence önce bundan al yapamazsan pahalısını alırsın zaten çok ucuz bişey
Sedatrk Irmaks tabiki çok sağlıklı birşey değildir büyükler için burun açıcı spreyler bile sürekli önerilmiyor bağımlılık yapar diye ama işte bebek küçük olunca nasıl temizlenir ki başka 😕
Bsecill Sedatrk ben otribebe aldım kullanıyorym çok memnunum çekemem diye korkuyodum ama gayet çekiliyormuş vallahi anne olunca cesaret geliyor resmen 😊
Irmaks Sedatrk zorda kalmadikca onerilmiyormus cnm saglikli degilmis eskiden cocuk kendi gucuyle basariyormus galiba simdilerde pratiklestirmek iyi olmuyo
Fdle Sedatrk otribebe aldım ben 1 buçuk aylık kızım önce fizyolojik serum sıkıyorum sonra çekiyorum ama ben tedirgin olduğum için güçlü vakum yapamıyorum çok bişey çıkmıyor eşim çektiği zaman güzel çekiyor kalan olursa da peçeteyi biraz kıvırıp onla alıyorum