minnakfasulyecim Minnakm Kayınvalidem de biberonunu almış cam olması bi artı ama başını tutuyor mu bebekler yoksa anne memesine yakın bitane daha alınmalımı acaba? Bekliyim burda bende
Ozgee11 Minnakm BPAsız canım bende aldım evde bulunsun diye ama verip vermemek konusunda kararsızım bebise de bağlı tabi
Merve_kucuk Minnakm Herkes kullanıyor onu bence bişey olmaz. Sadece adını sık duymadığımız bir marka ondan tedirgin oluyor insan 🙂
Deletedmom124 Minnakm sağlıklı mi? Derken bu kadar kullanan sağlıklı geliyor demekki kaynatacaksaniz kullanmadan kaynatma dan zaten streil olmaz
Ebrudagli Kzlar chicco nun emziginden alin koyun bitane hc bi emzigi almayan bebek ble onu alio diolar bnm kizda onu almsti
minnakfasulyecim Ebrudagli Aventin emzikleri için diyorlardı bunu. Bizde avent ultra soft aldık canım
Zeynep_441 Avent emzik ve biberonu anne göğsüne benzerliği nedeniyle onu tavsiye ediyorlar.ben ondan alcam inşallah .
Minnakm Deletedmom124 bebegin damak yapisina uygun mu diye sagliklimi dedim elbette markasi ne olursa olsun önce temizlemek şart