pervin2514 Merhaba kizlar.Surimi duydunuz mu hic?Gebelikte sushi yasak .Ama bazi sushiler icinde surimi bulunduruyor.Bu cig balik degildir.Cubuk gibi bir seyler beyaz kirmizi.Yengec,balik falan filesinden yapiliyormus.Bilgisi olan var mi?
ECeren pervin2514 🤤Deniz ürünleri çok özledim yengeç surimi oyy 😭😭😭bize doktorumuz hepsini yasakladı . rest önünden gecerken eşim resmen kaşırıyoo
duygusm pervin2514 Sushilerin tamamı da çiğ balıktan yapılmıyor hatta vegan olanları da var ama aynı mutfakta hazırlandıkları için çiğ etlerle temas etmiş yüzey ya da araç gereçlerle temas etme ihtimalleri bulunuyor. Sushi yemeyi çok özledim ama risk düşük olsa da ne olur ne olmaz diye doğum sonrasına erteledim 🤷🏻♀️
Semipermeable pervin2514 yengeç işlenmiş gıdadır. Bence yemeyin. Canınız çok cekiyorsa vejetaryen sushi yiyin.
pervin2514 Aysenes aynen ben de acayip seviyorum.Her sey midem bulaniyor bir tek sushi aklima gelince bir sey olmuyor.Gerci onumde olursa ona da midem bulanir ya.Yine de acayip canim cekiyor
Manyakcadl pervin2514 evet ben Sushico daki adını soyledim orada cooked diye geciyor 😋istanbul roll var mesela icinde kizarmis karides 🍤 ve kizarmis somon var 👌🏻
Manyakcadl pervin2514 evet ben Sushico daki adını soyledim orada cooked diye geciyor 😋istanbul roll var mesela icinde kizarmis karides 🍤 ve kizarmis somon var 👌🏻
Deletedmom327 pervin2514 hamileliğimde ilk aşerdiğim şey sushiydi maalesef doktorumda eşimde izin vermedi tüketmeme.her türlüsü zararlı olabilir diye düşünüyorum
Dtsrf Bende gitmek istiyorum ama herkes karışıyor. Dedim belki hot roll yiyebilirim onada izin yok. Balıkçılara devam kızlar 😩