Gamzeee Esma5825 benim ilk aylarda mide bulantım ve yanmam oluyordu o kefirlerin meyveli olanlarından içiyordum iyi geliyordu şuana kadar hiç birşey olmadı sıkıntı yaratmadı bende😋
Oglununannesi Esma5825 valla şuan içiyorum babam sağolsun bir koli almış toptancıdan orman meyvelisinden içinde protein var yazıyor 100 de 7 ve probiyotik varmış sağlıklı olduğunu düşünüyorum yoksa babam asla almazdı muhasebeci mdr yardmcsı gıda da hepsi elinden geçiyor
tco Esma5825 sadesini içemiyorsaniz meyvelesi özellikle orman meyvelisi mükemmel . Kefirin faydaları saymakla bitmez ben bazen kahvaltı niyetine tüketiyorum😋
DidemYldrm Esma5825 hamilelik de kefir içmek kabızlığı önler bana çok iyi geldi ve bebek için çok faydalı ben sade olanlarından hep içiyorum
Esma5825 Gamzeee Bende şimdi meyveli aldım denemek için aynı fayda olur mu merak ettim teşekkür ederim 🙂
Eceee Diyetisyenim önermişti bende sormuştum marketteki meyveli olanlardan içebilir miyim diye oda evet demişti zararlı olsa söylerdi bence çünkü sade içemiyordum 🤗
Eceee Esma5825 günde ara öğün yapıyorum yanında bi tane meyve ile bi çay bardağı kefir 4-5 te ceviz yada badem ile
brglazgn Normal süt sevmediğim için onu içiyorum sadesi de tadı bi tuhaf geldi hep meyveli içtim yararlı olduğu için çocuklara öneriliyor genel de bende tüketiyorum valla 🤗
Esma5825 brglazgn bende meyveliyi çok beğendim 🙂 bebeğime faydası olacaksa içmeye devam etmeyi düşünüyorum: )
DidemYldrm Esma5825 meyvelisi kilo aldırır dikkat et canım çok da bir yararı yok katkı maddesi var için de
Kdrfts Esma5825 ben hamileligimi ilk ogrendigim zamandan beri iciyorum sukur bebegimin gelisimi cok iyi kalsiyum protein ve probiyotik icerdigi icin cok faydali. Ben hazir olanini aliyordum artik kendim mayaliyorum sade ve cok lezzetli