Hulya90 Slm kızlar mart annisleri doğ yapmayan var mı ben gibi. Pazartesi sabah sezeryana giricem. 2gundur kasiklarim da sancılar başladı. Heyecanlanmaya başladım. Sizde durumlar ne☺️
zelis63 Hulya90 37+6 dan selam 😅😅 bende mart sonu annesiyim nisana kaymazsa benm ufaklık tabi beklemedeym
11bsb Hulya90 pazartesi sabah bende sezaryan ile doğum yapacağım kısmetse çok heyecanliyim bir garip oldum gün verildiğinden beri.
Busegk Benimde 40 hafta pazartesi doluyo hic sancim falan yok.pazartesi sabah yatisim yapilcak suni sanciyla dogumu baslaticaz😁
Hulya90 zelis63 hayırlısıyla gelsin insallah ben pazartesi 37+5de doğurcam ilk gebelikte preeklamsi yaşadığım için 🤲☺️
zelis63 Hulya90 hadi hayırlısı canm sağlıkla al kucagına. Biz sancı bekliyoruz artk çok zor gercekten bel. Ağrsından öldüm 😓
Mbmb Hulya90 İnşallah pazartesiye gelmezse sezeryan ile alacak. Çünkü boynunda kordon var o tutuyor olabilir aşağıya inmesini diyor. Hepimiz sağlıcakla alalım yavrularımızı
Angeleyes Ben bugün 40+0 oldum ama gelen giden yok. Ilk doğumumda oğlumu 38+5 de doğurmuştum. Ama kızım nazli cıktı
Gamzeaybars Bende varımmm 🤦🏻♀️ kasık sancılarım var nstde düzensiz sancılarım var ama bakalım ne zaman gelecek. 🥰🤲🏻