Ebe4343 Dilara_slm aynı şekilde kontrollerime cumartesi günü gidiyorum buna bile dikkat ediyoruz doktorum düşük tehditi için rapor verdiği halde çalışmak istiyorum diye istemedim bize haksızlık edildiğini düşünüyorum umarım bu yanlıştan dönerler
Ebe4343 Nese_krc geçen hafta umreden gelen kişiler 14 gün kuralına uymayıp hastaneye gelmişler niye çıktınız dediğimde kutsal topraklardan geldik birşey olmaz dedi bu gün umreden dönen bize kayıtlı iki hastamı aradım hasta yakını bu insanlar mikrop almaya mı gitti niye arıyorsunuz diye tepki gösterdi umreden dönenler bizim sorumluğumuzda onları hergün arayıp evde kalın diyeceğiz ama bizi dinleyen yok ve hala aile hekimliğine geliyorlar insanlar grip olunca başka kuruma değil sonuçta bize geliyorlar gerçekten anlamış değilim niye izinleri iptal ettikleri konusunu
Nese_krc Ebe4343 maske istemeye falan geliyorlar bizim asm ye, giren çıkan belli diil, kimsenin evde kaldığı yok, kadının biri 3 çocuğuyla geldi şok oldum. Acil hiçbir durumu yok gelen hastaların şaka gibiler, bizde hamile hamile çalışmaya devam..
Netdlxx Nese_krc Bende yoğun bakım acil orada burada dolanıyorum iyi ki önceden doğum yapmışım diyorum. Benim iznim bitmemişti ama çağırdılar mecbur başladım işe
Dilara_slm Netdlxx sizin izniniz yasal olmuyor mu annelik izni ? Çağırmamaları gerek bu yazıyordu duyuruda
Minnaksever Nese_krc yengem de hemşire izinleri iptal ettiler biri 4 yaşında biri 6 aylık iki tane küçüğü var kreşler de kapatıldı kaldılar ortada resmen çocuklara bakici arıyor
Deebg susisveannesi yok denemedim raporu heyet hastaneye gönderebilirler dediler ne yapsam bilemedim 🤷♀️
Invisible-33 Arkadaşlar cimerden hamile ve emziren anneler ilgili yazı yazıp ta geri dönüşü olan oldu mu acaba ? Veya 184 ü arayanınız var mi ?