CgdmZtrk 12340 bebeğin daha 2 gram. Mercimek kadar. Karnın nasıl büyüsün bacım. Bazen araştırmadan düşüncesizce sorular soruyorsunuz
12340 CgdmZtrk Araştırma dan değil Öyle çok gördüm tanıdıklardan 8haftalıkken karnı az da olsa çıktığnı Burası sonuçta bilgilendirme yeri
tugce0606 12340 normal canım normal 16.dayim daha bişey yok doğru düzgün bebeğim sağlıklı olsunda karın olmasında zaten ben küçük karın seviyorum 🤣
Bsrlmnemr 12340 bazıları üzerine adet oluyor da 12 haftalıkken falan öğreniyor. 8 haftada kimin karnı büyümüş :) canın benim de 13 haftalık ama yok daha bir tanıdığımızın doğuma 1 ay kaldı görsen azıcık bi çıkıntı var sadece.
[silindi] 12340 ay daha minicik o haftada cikmazki benim 20 de az belli oluyodu simdi 27 olduk belli olmaya basladi 😊
Aysenes Daha coook erken ben 13 haftaligm bende bisey yok cnki bende de daha erken ileriki haftalar yavas yavas baslar ama 8 hafta cok erken ben zayiflamistm o haftalar
DamlaNur29 12340 cok erken suan için ben 13 haftalıgım benim bile hala yok göbegim var sadece daha önceden kalan herkes onu sanıyor bebek ama doktor muayane ederken kasık üstü muayane ediyor tam olarak 4.aydan sonra belli olur bence ama herkesin farklı tabi
Hilalse 12340 canım ben 22 haftalık hamileyim karnım yok fiziğinle çok alakalı balık etliysen ben gibi 6ya kadar bekleme benim 178 boyum 71 le hamile kaldım ilk üç ay 2 kilo verdim daha yeni 71 oldum mesela
Cumaserife 12340 bu haftalarda sadece çok hafif bir sertlik hissedersin ama o sertliği ben 10 haftafan sonra hisetmeye başladım pek hissetmezsin ama çok küçük daha
FatmaZehra 12340 Canım çok normal. Ben şuan tam 20. Haftadayım çok az çıktı karnım. İlerleyen zamanlarda büyür merak etme 😊