Canan123 Klomeni erkekler de kullanıyo mu acaba bilginiz var mı? Bir de çatlatma iğnesi yaptırmadan da klomen kullanan var mı
Frkn5346 Canan123 ben canım ay mi ne kullandım 2 .gebelik oldu 3 ay .2 bucuk aylik birbirlerini zehirlediler canim kapleei durmus doktorum.bile anlamdı belki birisi yasardi😔😔hayırlısı olsun neydimki böyle laikmiş
Sfk Erkekler kullanmıyor. Kullanmıştım ben uzun süre. Ve çatlatma iğnesi olmadan tek kullandırıyordu doktor. Ayrı karından çatlatma iğnesi vurulduğum ay da olmuştu canım.
Canan123 Bir de benim yumurtlamamda veya çatlamasında sorun yok ben kullanırsam bi yan etkisi falan olur mu ki?
Sfk Canan123 hayır yan etkisi olmuyor canım. Benimde hiç bir sorunum yoktu ama uzun süre olmadı bebeğimiz kullandım onun için yardımcı oluyormuş. Sadece adetlerim gün olarak biraz kısalmıştı ama sen de öyle olmayabilir.
Canan123 Frkn5346 hayırlısı tabi ki canım ne geliyosa Allahtan hayırlısıyla yaşarsın inşallah güzel duyguyu
Zlmmrg Benim kuxenimin eşi kullanmıştı erkek ama ne amaçla bilmiyorum aynı zamanda kuzenimde kullanmıştı
Canan123 Zlmmrg evet ben de kullanacağım acaba eşim de kullansa faydası olur mu bilemedim ama kuzeninizin eşi kullandıysa erkeğe de bi yararı var demek ki :)
Nesityyy benim eşimde Klomen kullandi ama doktoru söyledikten sonra kullandı.. bence eğer eşinizin sorunu yoksa kullanmasın.. 🌺
Canan123 Nesityyy sayı azlığı var bende bi sorun yok aslında ama yine de gebelik şabsı artsın diye ikimiz de kullanalık istiyoruz. Nasıl kullanılması gerekiyor peki?
Nesityyy Canan123 Benim eşim günde 1 defa içiyordu.. doktoru öle tavsiye etmişti 🌺Ama 1 ay boyunca 1 aydan fazla içme demişti ona..
Canan123 Nesityyy evet ürolojiye gittik varikosel çıktı eşimde. İleri hız oranı iyi ama sayı azlığı var. Ameliyat oldu 3 ayda toplar dediler ilaç falan vermediler. Ben biraz aceleciyim galiba daha yeni 3 ay olcak