Emine_Leyla SekerMerve ben 20 de hissetmiştim zamanı gelince hissedersin panik yapma son aylarda artk karnımızi delcekmis halay çekeceklermiş içerse acele etme yani 😀😊🌷
Funda16 SekerMerve canım hiç telaş yapma hissetmiyorum diye 22 23 ten sonra hissetmeye başlarsın en net kıyaslama yapma kimseyle ben yapıp üzmüştüm kendimi çünkü ☺️ Sağlıkla gelsin miniklerimiz bende 35.haftadayım onlar işlerini biliyor rahat ol 🤙
Nevink SekerMerve 20.haftadan itibaren hissedilebiliyprms ilk gebelikte ben 25 haftaligm yeni yeni netlesmeye basliyor doktor buna bile cok normal dedi ultrasonda baktik bebek bi saniye durmuyor ama ben yeni yemi hissedyrm
Merbe61 SekerMerve bende dun konrtrol gittim 20+4 bebek hareketli ama benım duydugummnsadece arada pıt pıt bazen balık kayıyor gıbı ama net tekme hıc duymadım desem yeridir bır kac kez oldu doktor çok çok normal dedı 22den baslıycak dedi bekliyorum
Busraogretmen17 Merhaba benim de ilk gebeliğim 17 de pıt pıt 18 de tam olarak hissetmeye basladım suan 25 haftalığım hiç durmuyor inan 😍
Cigdemveminik SekerMerve biraz kilon varsa bu haftalarda gissetmeye başlarsn cbm genelde zayflar erken hissediyor bende net olarak şmdi hissediyorm 20haftalığm
Minnaksever SekerMerve 19da hissettim ilk tekmeyi ama 26 da bile hisseden var bebeğin yerine de bağlı kıyaslama yapmayın hiç 😊
Rabia-22 SekerMerve valla ben 14te hissetmeye başladım ufak ufak.suan 25teyız tekmeleri ağzımdan cıkacak😂😂😂😂