Eminesabiha Kızlar 27+2 haftadayım iki gündür bebeğin hareketlerini hissetmiyorum önceden çok hareketliydi dışardan bile belli oluyordu yavaşlar mi bu haftalarda normal mi
Happyprincess Eminesabiha tam da o haftalarda benim azalmıştı. Kendilerine uyku rutini düzenliyorlar imiş. Rahat 3 hafta sürdü benim düzensiz hareketleri. Şimdi 38+5 im. Korkma içini ferah tut.
Edaliiii Eminesabiha endişelenmeyin ama ihmalde etmeyin gidin bi doktora görünün korkutmak istemem benim bebegimde bi anda hareketleri yavaşlamıştı boynunda kordon gördü doktorumuz ona gore takip etti bizi çok şükür önemli birşey değildi ama hareket ağını kısıtlayan kordonuydu
Edaliiii Eminesabiha endişelenmeyin ama ihmalde etmeyin gidin bi doktora görünün korkutmak istemem benim bebegimde bi anda hareketleri yavaşlamıştı boynunda kordon gördü doktorumuz ona gore takip etti bizi çok şükür önemli birşey değildi ama hareket ağını kısıtlayan kordonuydu
Duamucizem Happyprincess ayy bende 29 haftamdayım bu hafta öle sakin ki kafayı yiyecem çarşamba kontrole gittim hareket etmiyor diye nst ye bağlandım muane öncesi orada kıpır kipirdi udrasyona girdim yine aynı eve geldim sakinleşti yine ilk hissetmeye basladigimiz gbi pit pit o sert tekmeler yok
Eminesabiha Happyprincess ayy inşallah öyledir o olsun yeter ki kalktım şimdi portakal suyu içtim bir iki tık yaptı varla yok arası o bile yetti çok şükür ama iki gündür hiç birşey yoktu sanki çok korktum
Eminesabiha Happyprincess bide baş ağrımve mide bulantım oldu hatta dün akşam kustum aylar sonra bitmişti bulantılarım çünkü oda çok korkuttu beni bide tepkilerini hissetmeyince bunlar neden olur peki bilgisi olan var mı
Eminesabiha Duamucizem çok sağol canım içim ferahladı pazartesi kontrol var dayanamayıp bugün gidecektim ama şimdi portakal suyu içtim iki pıt yaptı çok şükür rahatladım azıcık
Happyprincess Eminesabiha baş ağrım oluyordu bir kaç gün sürdü. Hemen tansiyonumu ölçtürdüm. Sıkıntı çıkmadı. Yüksek tansiyon riskine karşı sende baktır. Herhalde hamilelikte bi dönem geçireceğimiz normal şeyler olabilir. Doktoruna danış kontrolün yakınsa.
Edaliiii Eminesabiha Sen annesin artık hissediyorsun kötü şeyleri merak etme sakin kal bebekte hareket var az da olsa bu iyi birsey bn ihmal etme diye dedim bi bakar en azından için rahat eder insaAllah hayırlı birşey çıkar altından bende gidicem doktora sabah iyi haberler ver lütfen 🙏🙏
Leyla508 Eminesabiha merhaba bende 27+5 im 2 gündür benimde hareket azaldı gibi heralde ters döndü dedim bende doktora gidecektim stres oldum resmen ama gece yatarken ben buradayım dedi çok şükür içim rahatladı
Eminesabiha Leyla508 eskisi gibi değil ama tık tık yaptı şimdi sadece bide baş ağrım ve mide bulantım var gidicem doktora takıldım çünkü
Eminesabiha Edaliiii çok sağolasın dua edin nolur rabbim hepimizi herkesi sağ Salim evladına kavuştursun inşallah hayırlı güzel haberlere🙏🏻
Eminesabiha Edaliiii kalp atışı hareketleri normal dedi çok şükür baş ağrım ve bulantım için ilaç verdi
Edaliiii Eminesabiha ohh şükür canım bak en azından için rahat etti hayırlısı ile kucağına al insaAllah 😊😊
damlanne Eminesabiha bende 26ya girdim azaldı canm doktora gittim gayet saglıkl genelde akşamları hissediyorum sanırım uyuyorlar kuzucuklar korkma 🤲😍
Eminesabiha Happyprincess gittim sabah doktora 9-6 tansiyon yüksek de değil neden bilmiyorum geçmiyo baş ağrım