BeyzaBetl 25 haftalık gebeyim geçmeyen sarı kokulu akıntım bide bazen peynir gibi şeyler iniyo beyaz beyaz gyno-lomexsn diye fitil kullandım 4 5 defa yinede geçmedi başına gelen var mı ne yaptınızda geçti çok rahatsız edici bi durum lütfen yardım edin 🙄🙄
Aysegull BeyzaBetl hamilelikte normal diye biliyorum ben canım bendede vardı çok rahatsız ediyordu şuan 36 haftalığım geçti gibi sanki eskisi kadar değil artik
ElifKarata BeyzaBetl sirkeli suyla silen arkadaşları duymuştum forumda çamaşırlarınızı sık değiştirmeli çamaşırlarınızı ütülemeden giymemelisinz ve bol su için benm de oldu ama hemen geçti doktorum cleocin diye bir krem vermişti .
Sulee1 BeyzaBetl 30. Haftadaym hala devam ediyor aynı sennki gibi doktor kokulu renkli olmadığı için ilaç vermedi bende sen gibi bu durumdan şikayetçiyim geçmiyor bii türlü
SibelAlp7 BeyzaBetl 21 haftalık hamileyim aynı durumdan muzdaribim 🙁Doktor fitil ve krem verdi bol su içiyorum çamaşırımı değiştiriyorum ama fayda etmiyor
Guloo68 BeyzaBetl Mantar enfeksiyonu canım bende hamile kalmadan önce 2 3 kere oldu doktora gittim fitil verdi geçti tekrar aynısı oldu doktora gitmekten utanmıştım artık hamileliğimin başında oldum doktor ilac vermedi 12. Haftayı bekleyecen diye 12. Haftada gittim 2 li fitil verdi 3 gün arayla kullanmalık geçti o zamandan beri olmuyo.