ezki Kızlar ben 5+5 günlük hamileyim bugün ve dün bilmeden adaçayı içtim ve şuan düşük yaptığını öğrendim bilgisi olan var mı çok korktum açıkçası bu zamana kadar hiç içmemiştim
Fidan3594 ezki evet önerilmiyor canım normalde bitki çayları ya ıhlamur yada nane limon doktorunuza sorun gene de . Ama düşük belirtisi yoksa korkmamanı öneririm. Umarım problem yoktur aklında kalmasın doktora git genede
bskulku ezki bebegim ben doktoruma sordugumda bitki çayı muhabbetini 1 bardakla düşük etkisi yaratmaz öyle olsaydı bebek aldırmaya kimse gitmezdi demişti. Ha iciyormuyum hayır çünkü sevmiyorum. ama bence bu kadar stres yapma. Allah'ın izniyle herşey olucagina varır 😍😍
Talentedmom ezki Hamilelikte Adaçayı içilmiyor diğer bitki çaylarını da mutlaka doktora sorarak içmelisin
ezki Fidan3594 şuan sadece psikolojik olarak bi batma var ama normalde de kasık ağrım oluyodu sabah olsun da doktorumu aricam zaten bu saatte belki bi bilen ya da bilmeden içmiş ama saglikli gebeligi olan biri vardir icim rahatlar dedim
Fatmanur3232 ezki canım gebeliğin çok yeni korkutmak istemem ama ada çayını bir daha asla içme gebelikte kan akışını hızlandırıyor Allah korusun düşük olabilir acil doktoruna danış en kısa zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
ezki Fatmanur3232 aminn bilsem agzima surmezdim zaten bian cok korktum bise olur mu diye asla icmem zaten
ezki bskulku çook mantıklı ve icimi cok rahatlatan bi cevap bu benim 2 bardak oluyo 2 günde ama olsun sonucta o paralara cocuk aldırmaktansa düşük yaparlar hamilelik insana mantıklı dusunmeyi unutturuyo resmen 😀
Serap0733 ezki aynen canm korkma bi taneyle bi şey olmaz sürekli içersen skntı ben cok sevıyorm yeşil çayı mesela doktorum içme demişti tedbirli olmak ıyıdır ama sen içini rahat tut bi daha içme yeterli
bskulku ezki hahhah merak etme bu evhamların hormonlarından. Ama ne kadar kafaya takıp evham yaparsan o kadar zor gecer hamileliğin 🙄 kolay hamilelik geçirmen dileğiyle 😍😍
ezki Çok saolun kizlar zaten doktorumla da konustum sorun olmadığını söyledi normalde olsa hayatta kafama takmayacagim disardan akil verebilecegim seyler uyutmayabiliyomus bu donemde yorumlariniz icin de saolun tekrar kizlar 😊