2015 18 haftalık hamileyim ama henüz cinsiyet belli olmaz diyenler var benimde ilk hamileliğim olduğu için kimi dinliceğimi şaşırmış durumdayım tecrübeli anneler yardımcı olur mu acaba 😊
Sedley 2015 Normalde detaylıda kesin öğreniliyor ama ben 14. haftada oğlumun pipisini bariz gördüm ya kordonla alakası yoktu bacak arasında küçük bi çıkıntı vardı doktor söylemeden anlamıştım 🥰🥰 erkeklerin daha erken anlaşılır diye düşünüyorum
Ahsenn031013 2015 12. Haftamda doktorumun tahmini vardı sabrettik gitmedik 16. haftamda erkek olduğunu öğrendim şuanda ne zaman gidersen git öğrenirsin istersen detaylıyıda bekleyebilirsin
Mrvm005 2015 14 yada 12 de kiz olabilir dedi 16 da kiz dedi ben inanamadim detayli da 21 de kiz deyince alisverise basladim. Hic inanamadim nedenae hala degismez demi diyorum 30+5 deyim. Bak farkliysa soyle degistireyim her seyi diyorum doktora 😂😂😂
2015 Mrvm005 biz pimpirikli anneler 😃 valla 13 haftada tahmin yürüttü kız dedi ama bakalım sağlıklı olsunda 😊
Mevaomer 2015 valla hiç belli olmuyor ilk hamileliğimde kızım 22 haftalıktı net olarak görüldü ama şimdi 16 haftalıkken öğrendik oğlumu yani değişiyor
2015 Minigim_ burda da bazı arkadaşalar daha erken haftalarda belli olur diyor bakalım nasip artık sağlıklı olsunda ne olursa olsun ama doğrusu kız istiyoruz 😁
Ahsenn031013 2015 evet doğruydu🙈 doktorum tahminini not düşmüş 16. Haftamda gittiğimde de aynısı olduğunu söyledi 🥰