47gl Merhaba! Benim size bi sorum olacak 7 haftalık gebeyim 6 . Haftanın başlarına kadar kasık bel ağrılarım oluyordu ama bir haftarı ağrı yok bebeğimin kalbi durmuş olabilir mi bu durumda olanlar yazabilir mi
M1044 47gl aynı haftalarda ben en başta bi kusmaya başladım 4 haftalık öğrendim hemen zaten sonra 6 cı haftaydı hiç unutmam kusmaktan çok kötü oluyordum sonra bi gün hiç kusmadım diye oturdum ağladım sizin gibi korktum bazen belirtiler yok olabiliyor ☺️ Kötüyü düşünmeyin
zynb_ozkn 47gl canım bende7+4 deyim ilk başlarda benimde adet sancısı gibi oldu kasıklarım ağrıyordu falan geçti o bebeğin yerleşme sürecinde oluyor korkacak bişey yok
Zaf35 Allah korusun canım niye kötüyü çağırıyorsun. Her gün olmuyor ki belirti zaten. Ben de 7 haftalığım şu an geçen hafta sadece kasık batmam vardı bu hafta full mide bulantısı var kasık batmam olmuyor. Arada bir adet olacakmısım gibi ağrım oluyor geçiyor. Kalp atışı duyuldu mu senin
8gunes-yildizi Zaf35 canım, mide bulantın da istifra oluyor m? Benim gün boyu bulanıyor ama tık yok canım hiçbir şey istemiyor, yerken bile ağzımda büyüyor lokmalar
Zaf35 47gl ben duymadım ama gördüm yarın benim de randevum var belki duymak nasip olur yarın 7+4 olcaz nasipse
HtcGB İnşallah iyiye yor, benim de ilk böyle oldu sonra ağrılarım falan olmadı. Ama seni anlıyorum. Acabalarla daha meşgul olduğumuz zamanlar. Çok küçük olduğundan hissedemiyoruz. Ama Allah’ın izniyle sağlıklıdır korkma inşallah.💕
zynb_ozkn 47gl ben anca 6+3 de görebildim yarında kontorolüm var 8 haftalım olucaz baklım kalp atışlarını duyabilcek miyiz