MerveHifadmn Fatima89 tabiki bebiş iyice büyüdüğünden ve sancıdan nefes almak biraz zorlaşıyor ama derin derin nefes almak rahatlatır
Fatima89 Ben uzanıyorum ya mesela bogazım kilitleniyor gibi oluyor, dogum da böyle oluyor mu, ve burnundan nefes alabilen birisi değilim pek agız dan alıyorum normal dogum a sıkıntı olurmu ki
MerveHifadmn Fatima89 Evet adet sancısı gibi sizinkide yaklaşmış gibi gözüküt ama sakin olun sancı zaten dayanılmayacak gibi değil doğumda da doktorun söylediğin iyi ıkınırsan kolayca doğum yaparsın 🤗
MerveHifadmn Fatima89 Squat hareketini yapın çok faydası oluyor ben evde yapıyordum zaten hastanede sancı çekerkende ebeler yaptırdı hiç yatmadım sancı esnasında hep hareket halinde oldum
1prensesgeliyor Aysegul2993 herkesin farklıdır hatta iki doğumun bile farklıdır. Ilk doğum sancim beni mahvetti ama ikinci doğumum 3 yıl sonra oldu hic anlamadım ama kabız hissi verdi sabaha kadar wc de çıkamadım. Sabah kayinvalidem uyandığında doguruyorsun sen hadi hastaneye dedi gittik doğum çoktan başlamış sadece suyu onlar patlattı aldılar bebegi. Sancım ağrım kananam olmadi yada suyum gelmedi. Yani bu ihtimalleri beklemeyin gününüz yakınsa.Rabbim hepinize kolay dogum nasip etsin. Summe sebile ye's-serah" duasını çok okudum belki ondandir. Kolay doğum ayetidir. Sürekli tekrar edin .
ezoterik Bizcee 38+2 olduk ama gelen giden yok🤷benim de hafif agrilar surekli kasilmalar disinda bisey dikkatimi cekti oturdugumda boyle asagi kasiklarimda hareket basliyo baya basiyo rahatsiz oluyo gibi hareket ediyo böyle bisey yasadiniz mi?bi de bugün bi saat yürüdüm mesela kasiklarimla birlikte makata baski hissediyorum ben bu normal mi?
Senaeksi Aysegul2993 suyun gelmesini mutlaka anlarsınız altınıza işemek gibi 😂 bazen seyrek de oluyormuş ama sürekli olur günde bir kere falan değil. Nişan bende olmadı ama anladığım kadarıyla kahverengi veya kanlı sümüksü bi akıntı şeklinde.
Kadriye20 Aysegul2993 ayy bende çok düşünüyorum bunları biliyomusun doğunun bı ilçesinde yaşıyorum eşimin işinden dolayı hastaneye ulaşmak en az 1 buçuk 2 saat sürüyor ona rağmen 3 gunde bir randevuya gidiyoruz sırf kordon dolanır kaka yapar falan diye
Havva_cskn Aysegul2993 40+0 dan selamlar hic bi belirti yok merdiven inip cikiyorm yürüyüş yapiyorum ama nafile kücuk kucuk sancilar dişinda oglumun gelmeye niyeti yok gibi bugun hareketleri de az oldu artk gelsin istiyorum bisey olacak diye cok korkuyorum