Hcruyr Kızlar hamilelikte eşinizle ters düsmeleriniz çoğaldı mi bu durumu sadece ben mi yaşıyorum ? Tahammülümüz kalmadı birbirimize resmen
UraSsmom Hcruyr Ben daha alıngan oldum daha sinirliyim farkındayım ama değiştiremiyorum bunu Malesef. Eşim idare ediyo beni sağolsun, çünkü ben sinirliyken oda kızsa akşama kadar gönlümü almak zorunda kalıyo. Bende fazla abartıyorum bazen ama elimde değil karşımızdaki anlayışlı olması lazım
KubrAbdullahh Hcruyr canım hamileligimin başlarndan 4,5 ci ayıma kadar aşırı alıngandm eşim bişey dese dediginde aslnda bişey yok ama alınıyodm üstüme aglıyodum sürekli oda beni sürekli alttan alıyodu snradan oda tartşmaya başaldı en son konştu neden böyle davranyosn dedm blmyrm diyerek yine agladm gerçekten sürekli aglayasım gelyodu dedm senin her dedgn bana dokunuyo oda güldü tamam dedi bidaha kavga etmedk bende kontrol ettm kendimi eşimde beni gerçekten baya bi alttan aldı şuan 34+5 haftalıgım bana dio sen eski haline döndün düzeldn alınganlıgn gitti benimde morelm çok bozuluyodu sen öyle olunca die bizden kaynaklanyo canım birazda
Hcruyr UraSsmom bende fazla abartiyorum fark ediyorum sonra ama elimde değil son zamanlar eşimde çok alttan alamıyor askeri personel şehitler arasında devreleri felan vardı birçok yakın arkadaşı Suriye'de onuda anlıyorum ama ne bileyim bı anım bı anımı tutmuyor
Kubrayucedal Canım gebelikte biz bayanlar biraz fazla nazlı ve sürekli ilgi bekleyebiliyoruz.. eşlerimiz hem iş yorgunluğu hem bizimle hergün ilgilenemeyebilir.. bence biraz alttan alabilirsek kavga tartismalar olmayabilir
Hcruyr Kubrayucedal bebeğime yarık dudak var denildi ayrintilida aslında başlarda çok iyiydik . Sonra benim bu durumdan dolayı çok psikolojim etkilendi ister istemez davranışlarıma yansıdı eşimde asker Suriye'de devreleri var şehit olan devreleri var onun stresi daha başka bilmiyorum bazen hersey daha kötüye gidiyor gibi geliyo
UraSsmom Hcruyr İşte elinde olan bişey olsa o bu durumdayken yapmazsın dimi ama olmuyo işte 🤷♀️ Allah sabır versin eşlerimize canım
Kubrayucedal Hcruyr eşinin isi gercekten Cok stresli canım seni cok iyi anlayabiliyorum.. bu dönemde sana cok sey düşüyor eşine de destek olman lazım eminim o zaten sıkıntıdadir senden uzak yanında olamıyor bunun stresi senin üzüntün derken kopukluk oluyor.. .. bebeğin içinde endişelenme canim yarık dudakların doğumdan sonra tedavisi var yeterki sağlığı herseyi yerinde olsun
Hcruyr KubrAbdullahh bende eşime yogunlasamiyorum askeri personel istirahatli saatlerini hep onunla ilgilenerek geçirirdim. Hamileliğimin başlarında bulantılarım çok ağır geçti . İki ağır grip atlattım sonra ayrintilida bebeğe yarık dudak denildi benim hamileliğim hep stresliydi artık tasiyamiyor oda diye düşünüyorum . İyice içime kapandım yada sinire vurdum çünkü ortam olmadı hic
Ebrars Hcruyr benim bebeğime de aynı teşhis konuldu. Doktorum doğum öncesi doktor araştırmalarınızı tamamlayın, doğum sonrasında telaşesinde vaktiniz olmayacak dedi. Facete grup var oraya da üye olursan senin için faydalı olur. Hepimize geçmiş olsun.
MinnieMouse O hic belli olmuyo gercekten 😅 yeri geldi asiri alingan oldum, yeri geldi agresif oldum, yeri geldi kocama bakarken ne kadar tatli diye gozlerim doldu. Iyisiyle kotusuyle ne yasaniyorsa hormonlardan oldugunu kabul etmeleri lazim 💁🏻♀️
Cboas Hcruyr biz de genel anlamda daha iyi anlaşmaya başladık.bazi konularda ben biraz fevri davraniyorum hormonlardan sanırım.ama eşim o durumlarda beni idare etmeyi çok iyi beceriyor.zaten küçücük bişi demeye kalksa ağlıyorum😂
UraSsmom Deletedmom291 Amin canım amin 🤲🏻 Bazen ne zaman doğurucan doğur artık diyo ama lohusa psikolojisiyle tanışmadı daha tabi 🤷♀️ İnşallah o zaman daha sakin Olurum
Hcruyr Ebrars biz o an gücümüz yeterse hakan ağır yetmezse de Denizli'de onur saka var onu düşünüyoruz ikisi arasında çok fark yok zaten ikiside işinin ehli Rabbim safi ismi ile sifalandirsin insallah