Mrs_merve Bayanlar uzanıp tv izliyodum birden tuvetim geldi gittim afedersiniz idrarımı yaptım geldim tekrar uzandım belimden karnıma doğru ufak ufak sancılar girmeye başladı gidip geliyo ama daha 33 haftalık hamileyim doğum için erken korkuyorum ilk hafif geldi ama şu an biraz daha şiddetli tabi dayanılmayacak gibi değil ama o ilk gelen ağrıya göre daha keskin başına gelen bir bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim bide ilk defa kasığımda hissediyorum bebeği ve oldugundan daha belirgin hareketleri
Deletedmom138 Mrs_merve hiç bilgim yok üstte kalsın ama dayanılmaz bi ağrıysa dr a görünmeniz iyi olur sanki
ayseogndr Mrs_merve eğer ağrı biraz daha geldiyse gitmelisin doktora canim böyle şeyler ihmale gelmez biraz bekle baktın geçmedi hemen acile git
my_babe Mrs_merve ay bende de öyle bilen varsa bana da yazsın lütfen 30+5 günlük gebeyim kasıklarıma bıçak saplanır gibi oluyor arada belim de öyle. Bide hafif sarımsı sulu bi akıntım var şuan daha da arttı sizce sancı mı yada gelen akıntı suyum mu sızıyor anlamadım gitti sabah doktora gidicem ama içim hiç rahat değil. Gebelikte kusma sorunum olmadı ama bu sabah 4 defa kustum. Şuan hala midem bulanıyor kusmamak için direniyorum resmen
2cocukluhayatadogru 33+6 dayım, arada benim de oluyor, yalancı sancılar diye tahmin ediyorum benim bel ve kasık bölgesinde adet sancısı gibi giriyor ama düzensiz bir şekilde
Mrs_merve 2cocukluhayatadogru aynen benimki de düzensiz di ama geçti çok şükür bir an çok korktum kimseyi telaslandirmak istemedigim için buraya yazdım anneler bilgi verir belki başından geçen vardır diye teşekkür ederim
duygusm Mrs_merve Eğer düzenli değilse yalancı sancı olabilir ama düzenliyse, sıklaşıyorsa ve hissedilir rahatsızlık veriyorsa kasılmalarınız başlamış olabilir. Doktorunuza haber verin mutlaka. Eğer gerçek kasılma varsa müdehale edilmesi gerekir.
Mrs_merve duygusm yok canım düzenli değildi bir 10 dk falan suruyodu bir kaç defa oldu ama geçti çok şükür
Minikmucizr Mrs_merve bende 33 haftamdayım geçen hafta tam Cuma günü bende hissettim Pazartesi’yi beklemeden Cumartesi Dr. Gittim nstde sancım çıktı bir gece hastanede yattım Pazar günü çıktım progestan fitil verdi bu hafta 3 defa nst girdim son ikisinde sancım çıkmadı şükür istirahat edeceksin dedi doktorum böyle giderse erken doğurursun dedi