Elif1998 Bugün 9+3 haftalık gebeyim hersey yolundaydı 2 düşüğüm var Saglık ocağında 2 kan verdim idrarımda kan ve kum çıktı ilk defa igne vurucam korkuyorum kullanan var mı yan etki nedir ve normal doğum yapabılıyomuyuz 😔
Aysema Elif1998 Sakin kalin oncelikle. Daha yolun cok basindasiniz. Simdiden doğumu dusunmeyin. Doktorunuzun talimatlarina uyun ve bol su icin. Enfeksiyon kan kum dokmek hamilelikte oldukca sik rastlanan problemler. Siz sakin kalinki bebeginizde icerde strese girmesin🍀
nur-kara Elif1998 sakin ol yavaş yavaş enjekte et ilacı göbegin den 5 7 cm yakına bişey olmaz allahın izniyle sıkıntılı bir yer değil igne için
Elif1998 nur-kara Allah razı olsun bıde çok duygusallastım önceki taptıklarımdan vıcdan azabı cekıyorum normal mi geçer mi
nur-kara Elif1998 yan etki yapmaz kan sulandırıcı olarak geciyor zaten herhangi başka Bi aksilik çıkmazsa rahatlıkla normal dogum yaparsın ❤️ zaten sadece gebelik için kullanılan Bi ilaç değil o, sakin olmaya çalış bu tür durumlar herkesin başına gelebiliyor