Semraaaaa Kızlar hamileyken çilek yiyip leke yapan oldumu ya . Böyle bi durum yaşayan bilgisi olan varmı ?
Lina1 Semraaaaa bende hamileyım ve yiyorum baya ama annem dıyor yerken bır yerını kaşima çocuktada leke cıkar dıyor
juliet Semraaaaa yediğim içtiğim çilek 🤭 kimisi birinin evinden gizli alıp yersen olur diyo kimisi elini bi yerine sürersen olur diyo 🤷♀️
Tstnptt Semraaaaa eline değer ve biyerine sürersen leke olur diye biliyorum canm Bn eşime yıkatıp yapraklarını temizletip çatalla yiyorum Bi sıkıntı olmaz
Deletedmom138 Tstnptt 🙄🙄 yok artık ya saçmalamayın bişeyi bu kadar korka korka çağırırsanız psikolojik olarak beyin olacakmış gibi hisseder olmayanı oldurursunuz
Lina1 Deletedmom138 ama oluyor ya benım yıyenımde bogazında var çilek lekesı kırmızı ama çok tatlı duruyor 😊
Zehra- Semraaaaa çileğin faydaları da çok fazla ben bisey olmuyormuş diye duydum normalde alerjisi olana zararliymis ve çok fazla yemeyi abartınca diye duydum
sevdicek Semraaaaa çok yedim çok şükür hiçbir leke yok bebeğimde 😂🖤 inanmayin böyle şeylere mesela ben hiç ayva yemedim ayva görünce midem bulaniyodu hatta ve kızımda gamze var iki yanakta da demek ki gamze ayvadan da olmuyomus😂😂
Rabiahnm Lina1 hamilelik boyunca çilek yedikten sonra biryerimizi kaşıyınca mı oluyor yoksa ilk üç ay mı ben yiyorum hepte kendim yılikıyorum 🤨🙁
Lina1 Rabiahnm onu bılmıyorum anlamada sormadım acıkcası kızında var kırmızı leke olarak bende hamıleyım kendım yıkiyorum yiyorum
Gulcinkaya Semraaaaa 34 günüm kaldı canım olurda fingirdek kızım supriz yapmaz ise 34 gün sonra bunun cevabını veririm sana 😂😂 ben çok yedim çünkü hala da yiyorum
Semaa18 Benim annem gizli yemiş cilegi. Misafirlikteymis evin sahibi israr etmis ye diye ama annem utanmis alamamis sonrada kimse görmeden bir tane yemis 😅😅 Gobek deligimin kenarında cilek lekesi vardi cok severdim o lekeyi 🙈🙈
seheryldrm Bende çok yedim sayilir gördükçe hep canım istedi aldım kendim yıkadım yedim leke olacağı varsa rabbim öyle yaratmak isterse olur çilek yemekle alakalı olduğunu düşünmüyorum ben