DuhaninAnnesi sinber nettekine göre 5-426 mlU 4 haftalik diyor kuzum o zaman 4 zaten bizim tahmini hesapta öyleyedi 14 gun geri gitmistik ya şuan 4+1
DuhaninAnnesi sinber ay inşallah aynı zamanlarda sağlıkla alırız kucagimiza ♥️ tecrübesizim beni neler bekliyor kimbilir
Tgbanne DuhaninAnnesi folbiol folik asit ilacını iç canım , cocuk senin tüm değerlerini düşürecektir , pekmez cook iyi gelir bence , balık ye cok iyi olur
sinber Beta değerine göre 7,54 üzerinden hesaplayınca 3 58 üzerinden hesaplayınca 4 hafta çıkıyor bende de şuan uygulamada sata göre 3+5 im
Tgbanne Ecmelbeyza aynen ben ve sağlıkcı 🤣 iğneden çoook korkuyorum , kan göremiyorum 🙈 senin mesleğin ne
DuhaninAnnesi Tgbanne folbiol için 5mg yüksek dediler doktorların görüşü çok farkıymış bu konuda bende hiç içmemektense bölüp içmeyi tercih ettim doktora gidene kadar yarim yarim içiyorum. Günlük ihtiyaç 400mikrogrammis folbiol 5miligram 🙄 tedirgin oldum çok diye yarısını içtim 😂 sinber Ecmelbeyza
DuhaninAnnesi Tgbanne bide elimden ald i 🙈 insanın elide ne acıyor öyle ya allahtan kısa sürüyor 😂 kollarımdaki inceymis bulamadı profesyoneller buluyor ama zar zor 😂
Tgbanne Ecmelbeyza bizde hamile olalım amaaaaaaa :) hadi kızzzz acil yum testi al ve beni yakala , ben zaten geç yumurtladım yakalarsın beni
Ecmelbeyza Tgbanne yok beeee 🤪teşekkür ederim . Boş muhabbet işte benimki 😔bebeğimiz olsa ondan konuşurduk bol bol 😭