Ozlemzeynep sinber aaayy çok heyecanlı bana da dua et bana da 😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻😢😢 ağlıcam lan çok duygulandım he
sinber Ozlemzeynep dua ediyorum kuzum ecmelbeyza sen hepinize rabbim tez vakitte kabul etsin inşallah
Ozlemzeynep sinber amin amin hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alırsın inşallah güzelce ilerler gebelik 😍🤲🏻
Ozlemzeynep Ecmelbeyza bir de Tuğba 😍🤲🏻 Nisan da sen bak benim de Nisan da belli olacak 😍🤲🏻 İnşallahhhh olur ya o kadar çok istiyorum ki artık
Tgbanne Ecmelbeyza ya anlamadıgım şey 12 nisanda adet olcam , ama yumurtkamadan 15 gün sonra belli olur diyoalar
Ecmelbeyza Ozlemzeynep inşallah 🙏🏻Sen 3 Nisan da emin misin yaaa kocaman olur o zamana 🤪nerdeyse cinsiyeti öğreniriz o zamana
Ecmelbeyza Tgbanne şimdi bugünlük değerlendirme olduysa yarın da önemli hatta çok önemli çatlıyo ve sonra iki gün daha. 4 gün veeee bingooo kalkma yat bugün ayaklarını dik
Ecmelbeyza Tgbanne tuttuysa olmıycan işte 😍ordan bile tuttuğunu anlarsın. Bi nevi geç döllenme yani döllenme adet gününden yiyeceği için geç dedim . 12.günde öğrenirsin inşallah silik de olsa
Nuriay Ecmelbeyza evet canim çatlama çok cok onemli ya acaba bendede olurmu ikiz cunki qaliba 2 defa yumurtlamiştim