Nuriay DuhaninAnnesi canim onun eceli gelmiş olmuş eceli gelmemis olsaydi korona ona bulasmazdı bulassada iylesirdi ne diyorduk yasam ve olumun Allahtan geldigine inanmak Allah vakti vadesi dolmayani almaz korkmana hic hic gerek yok
sinber DuhaninAnnesi dezenfekte etmişlerdir kuzum sarıp sarmalan git artık ya dış gebelik olursa ya kimyasal olursa ya farklı bişey olursa ya bi git artık illa söyletiyorsun açık açık kızıyorum ama artık sana 🥰 git kan ver rahatla streste iyi değil biliyorsun ona göre hormon salgılıyoruz küçük tıp merkezi gibi biter varsa oraya git illa büyük hast olmasına gerek yok beta bakacak laboratuvar olması yeterli
DuhaninAnnesi sinber yakında sadece o var bide devlet hastanesi ona zaten gidemem en yakında ozel hastane beylikdüzü medilife şimdi aklım cıktı korkudan. O te yandan icimdekini düşünüyorum sağlıklı ilerliyor mu diye bide bu 😔😔😔 annemlerin orda tıp merkezi vardı oraya koronali gitmemiştir belki oraya mi gitsem sonuçta küçük tıp merkezi
Ecmelbeyza Nuriay yoook kız gebelik farklı bi durum bide Minnakın ilk gebeliği. Dış var boş var kimyasal var pıhtılaşma bilmem neler neler . Allah korusun kanama görülse yine mecbur gidilecek hastaneye .
Nuriay Ecmelbeyza gitsin kan versin canim zaten oyleyse ben bilmiyordum doktor gozetimi altinda olmali yaa ben ilk hamile kaliyor biliyordum ben olsaydim coooktan gitmiştim korona vardiye baska onemli şeyleri erteleyemeyizki bu cok onemli bir durum
Ecmelbeyza sinber eveeet çok da silik değil de biraz daha koyulaşmasını bekliyordu ondan telaşlandı heralde .
sinber Ecmelbeyza valla kaç kere baktım bilmiyorum büyütüp büyütüp baktım arasında nokta falan mı var diye
sinber Tgbanne boş bırakma çatlama günü ve sonraki günü de değerlendir bnm çatlama 19 du 17 ve 20 de ilişki oldu çok şükür tuttu
Nuriay sinber kaç gun once vermistin 2 gun oncemi ? E bundan daha fazla artanlar oluyor ikiz olurmuki ? Ay olsa sevinirmisin ? Cogu kadin korkuyorda o yuzden sordum ben ikiz cok isterim hep istedim annem taraftada cok ikiz var esim taraftada
Ecmelbeyza sinber 😁kız hadi 20 olsun hadi 40 olsun bu nerdeyse 60 çıkmış 🤪ikizdir inşallah bi batında bitti gitti 💃🏻
Nuriay sinber ya ben kan vermedim hic yani verdim bir kere ondada tedavi icin vermistim ki gebe olmadigim onaylansiz antibiyotik kullanicagim icin o yuzden bilmiyorum cota ama burda kizlardada cok gordum yaa adet gunu yuksek cikan yada adetden sonra yuksek cikan
sinber Nuriay ctesi vermiştim canım akşam 7,54 çıkmıştı bgn öğlen verdim daha 48 saat olmadan vermiş oldum 7,54 ten 58 e yükselmiş hani 2 3 e katlasa neyse de kaç kere katlamış son kürtajım ikizdi benim ikiz de olsa başüstüne sevinirim zor olsa da
Ecmelbeyza Nuriay ben çooook isterim 🤗😂👏🏻İkizlere aynı giydirmem farklı farklı giydiririm farklı çocuklar gibi görünsünler çok çocuğum varmış gibi bi hava olsun 🤣deliyim ben
sinber Ecmelbeyza daha regle 3 gün varken böyle çıkması bilemedim doktor çarşamba da ister bence o zaman kaç çıkar acaba hayır bir de 48 saatte dolmadı ctesi 7de vermiştim bgn 1 de arada 6 saat var hemen hemen
sinber Nuriay kuzum miktarından ziyade iki değer arasında iki kat fark olması gerekiyor ya benim ki kaç kere ikiye katlamış oldu
Nuriay sinber gercektenmi cok uzuldum😔Rabbim bir daha yasatmasin ya ikizdede mi boyle cikti bende okadar ikiz istiyorum ki yaa