Nuriay Tgbanne muhtelemelen 2 gun surecektir yarinda koyu cikar oburu gun çatlar gordunmiii ? Sana dedim benim gibi yumurtluyorsun bi turlu inandiramadim seni
Nuriay DuhaninAnnesi ay kiz vAllahi sana laf bulamiyorum ya 😂😂 ya bir tanr yaptin gebesin iste yani bukadar seyin ustune birde hamile oldugundan suphemi ediyorsun 😂 nolur bi git kan versen
DuhaninAnnesi Nuriay hayır sanki yükselemiyor g ivi geldi yada kasetin içindeki farklı ondan böyle cıktı sonuçta son testimin üstünden 2.gün bugun yükselmesi gerekmez mi
Nuriay DuhaninAnnesi bence saset testden cunki kagit testde bendede oyleydi ama sonra kaset testde yapmistim ince cikmisti canim bu testleri artik birak lutfen sen hamilesin bitdi gitdi kendini bos yere trese sokuyorsun ne zaman kan vericeksin ?
Nuriay Tgbanne 😂😂yansin geceleeer sabahina sondurelim hadi yak beni yik beni mahfet sizin sarkilari iyi biliyoruz 😁
DuhaninAnnesi Nuriay şuan çok stres oldum ama belkide dediğin gibi kaset testtendir. Çubuk testlerde çatlamanin 10.günü silik çizgi yakaladık normalde kaset yapsam çıkmazdı belkide? Bugün vereceğim kanı yoksa duramam 🥺
sinber Tgbanne boş bırakma çatlama günü ve sonraki günü de değerlendir bnm çatlama 19 du 17 ve 20 de ilişki oldu çok şükür tuttu