Ecmelbeyza Tgbanne @Ozlemzeynep yumurta gelcek bugün yarin bu seferde hadi çatla Allahtan çatlama hemen oluyo 😂😂😂😂🤭
Ecmelbeyza sinber evet söylemişti sayfayı ama bunlar yurtdışından gelenler innovita değil mi Ebru’nunkiler o marka .
Ecmelbeyza Ozlemzeynep ben de dijital var dil altına tutcam o zaman dimi😛dilaltı niye yaa. Bence iyi çıkmış sonuç . Yüksek yine de normale göre
Ecmelbeyza sinber Ah yaaa🤭😅😂Harika 👏🏻👏🏻👏🏻🎈🐛 kendini belli etmiş iyice . Gönülden tebrik ediyorum. Sağlıkla ilerlesin 🥰Hayırlı olsun
Ozlemzeynep sinber ay sen hamileydin dimi unuttum kızz kendini iyice belli etmiş ya masallah çok çok sevindim 😍😍🤲🏻🤲🏻
Nuriay Ecmelbeyza tebrikler canım Hayirlı ugurlu olsun ben senin ben senin test cevabini 30 40 arasi bi deger bekliyoruk Allahin izniyle guzel olucak her sey
Ecmelbeyza sinber patlamış 🤭bak kasetler gümmm diye çıkarıyor Minnak da kaset yapsa bugün. Valla şu kağıtlara gıcığım yaaa gösteriyo da ben ikna olamıyorum 🤣
sinber Ecmelbeyza ewet ben de kasetlerden yanayım daha 7,54 olmasına rağmen gösterdi gölgeyi hemen ki içinde 20 gibi yazdığı halde
Ecmelbeyza Ozlemzeynep Net çift çizgi gözümüz bayram etti arada böyle atın damarlarımıza kan gitsin şimdi 2 güne 1 tane daha duyarızzzzz 🤗😛inşallah
Ecmelbeyza @Tgbanne bak senin attığın çubuklar kadar göz bozan bi parlak Kırmızı olmasa da 🤭😂gerçek bi çift çizgi .
Ozlemzeynep Ecmelbeyza shahah bencede ya gözlerim bozuldu artık silik gölge aramaktan 😂😂 Cuma yaparsam adete iki kala yumun üstünden 15 güm geçmiş oluyo belli olur dini benim de
Ecmelbeyza Ozlemzeynep oooo böyle bile çıkabilir belli olmaz mıııı 🤩En azından silikten bi tık koyu çıkacağı kesin. Ya bak çıkmaz diye de ikinci bir duruma hazırlıklı ol cidden bu bebişi hepimiz çok bekledik 🥳umut dolduk Allah’ın taktiri sonuçta
Ozlemzeynep Ecmelbeyza ikisine de hazırlıklıyım ama içinden bir ses olacak diyo 🤲🏻😍 30 gün önce Doğum yapan bir ablamız rüyasında beni görmüş çok zayıflamışım neden böyle oldun sen demiş hamileyim çok ağır geçiyo demişim 🤲🏻🙈🙈