Ecmelbeyza şimdi bak rahim in bebek olan yer yani buyudugu yer kasik da soyle anlatayim vajinanin ust kismi varya cok (ozur dilerim )bak ust kismindan 2 parmak yukari kasik zaten orada da rahim yerlesiyor ve rakimi tutan damarlar var etrafinda ayni migde gibi migdeninde etrafinda migdeyi tutan damarlar var ve bu rahim buyuye bilen birşey ayni migde gibi o yuzden bazen agir bir sey kaldirinca aniden rahim etrafindaki rahimi tutan damarlar bosala bilyor ve rahim oldugundan biraz daha sekli degişiyor kayiyor yani bunu sen hiss etmiyorsun oyle mesela migdede olunca hissedersin cunki çok agriyor benim kucuklugumden beri midem egilir di hatta bir defa o kadar cok egilmistiki doktora gitmisdim oda bana bilen bir kadina git demişti oyle iyleşmişti şimdi bu ne zaman oluyor kilolu ve ya zayif fark etmiykr herkeste ola bilir kurtaj olunan kisilerde ola biliyor hatta bir yerde okumustum aniden oskuren cok oskurekli kisilerde ola biliyor guç dustugu için veya agir kaldiran kisilerde ben mesela çok kovayla su tasirdim kucukmen evimizde su yoktu anneme yardim ederdim pencereden verirdi ben alirdim midem o yuzden bozulmuştu ha iste boyle canim yani rahim oldugumdan yani yerinden birazcik kaya biliyor ve ya genişleye biliyor o zamanda hani birşeyler tesr gider organ doğru calişmaz gebelikte oluşmuyor dollenen embryo rahime tutunmuyor hasarlimi zannediyor ne yapiyorsa artik anlayamadim tutunamiyor ve adet oluyosun en azindan benim tanidigim kisilerde ve bende boyle oldu