Ozlemzeynep Ecmelbeyza neler neler olmuş laaann çok kızdım he o kadar beraber takip yaptık ama Büşra bize söylememiş hamile olduğunu silik çıkmış test 😔
Nasippp Ozlemzeynep ula ne üzülersin 😂 ben sevinemiyorum ki sizinle paylaşayım bir arkadaş dün gece yaptığım markadan gebelik testi yapmış öyle sordum benimkini burada başka paylaşmadım yani kaç gündür yazmıyorum da zaten ☹️
Ozlemzeynep Nasippp 4 gündür test yapıp söylememek 😢 hayırlı olsun canım var gibi inşallah koyulaşır kan ver bakalım 🤲🏻
Nasippp Ozlemzeynep ay kız kaç gündür salak gibiyim silik ama inanmıyorum gerçek olsa. Paylaşağım testler koyu mu değil ben gebeyim diyip ümitlenmek zor 😔
Nuriay Ozlemzeynep Ecmelbeyza ya kizin uzerine gitmeyin zaten onemli olan hamile kalmasi hamile kalsinda biz bilmemiz muhim yada onemli degil dedimi gecekde oyle cikmisti 2 cizgi ama adet olmus hamile degilmiş yani bir koyulasmada yok o yuzden uzuluyor yani
Ecmelbeyza Nasippp kız🤬küsüyoduk az kala. Silik ama ilk testler en sonkinde azalmış günün geçti mi ? Kimyasal değildir inşallah
Telatabih Ecmelbeyza temizlik yemek koşturdum geri kaldım azcuk 😚 buralar dolmuş taşmış 🙊😍 bitsin artık bu adet ya yumurtlama gelsin 😆
Ecmelbeyza Telatabih iki hamilemiz var Sinem ve Minnakannesi . Ve 4. ve 5. Beklemede . Ozlemzeynep Nuriay Nasip bekliyor . Tgbanne yum bekliyor ben ve sen malum zaten
DuhaninAnnesi Nasippp bence kan ver kuzum böyle hep ikilemde kalıyo insan mesela ben yarın sabah bide kaset test yapıcam hatta belki yarın kanda veririm
Ecmelbeyza Nasippp evet ama sonradan artar ya her gün yapma 2 güne 1 yap. Senin kan vermen gerek bence ama siliklşince kimyasal diyolar inşallah öyle değildir
Telatabih Nasippp kuzum kan versen mi acaba mümkün gerçi hastanelerde sağlıklı değil şimdi ama kesin bir şey var ya 😍