Ecmelbeyza Tgbanne benim de modum düşük karnım ağrıyor moralim de ağrıyo 🤭🥺virüs bilmem ne 🙄uzaya kaçasım var
Ecmelbeyza Tgbanne incir ye bol bol folik asitini de iç desteklesin yemene içmene iyi bak bakalım yumun ne zaman gelecek
Ecmelbeyza Tgbanne hayır olacak yaa 🥺e ben ne yapayım bak kırmızı kartı yedik oturduk yerimize sizi merak ettiğimden giriyorum vallahi yoksa soracak sorum açacak başlığım kalmadı 😔inşllah sizleri de görürüm Ozlem Sinem sen Nuriay inşallah
Ecmelbeyza Tgbanne adetin 14.günü dimi bugün 🙇🏻♀️Adetin sonları bile olsa asla bırakma inadına yap sıvı alma saat 15-16 gibi yapmaya devam et çıkcak o valla ben inanıyorum Ya
Ecmelbeyza @Anne18 benim de elimde ovulasyon yok şuan 🥺yani böyle de denedim geçen ay yine işe yaramadı gidip alsam mı eczaneden 5li yoksa almayıp devam mı etsem bilemedim
Nuriay sinber klavya degistirmemiş bir kizin postunda gordum hamilelik belirtisi arasinda oda varmiş beyaz sut gibi akinti
Destkar DuhaninAnnesi ben bugün kan verdim canım pazartesi çıkacak sonuç.Aile sağlığı merkezinde verdim
DuhaninAnnesi Destkar istanbulda mi yaşıyorsun kuzum ben hiç asm arayıp sormadım bi kaç kişi bakmıyor demişti 🙄 gidip özele vereyim diye düşünüyordum salı günü filan