DuhaninAnnesi Ecmelbeyza @sinber Ben sinemden şüphelendim olabilir bence bel ağrısı hemde şiddetli ağrılar bence belirti oluyor
DuhaninAnnesi Ecmelbeyza @sinber Adet olacakmış gibi kasikta sağlı sollu ağrılar normal midir? Korkmalı miyim?
Ecmelbeyza @Nuriay Enes ve ika diye bi kanal var YouTube’da şimdi öylesine bi bakıyodum yeni video atmışlar en sonki Azerbaycan kahvaltısı hazırladılar bide sizin ora hakkında konuşuyorlardı aklıma sen geldin hemen 🥰🥰BİR MİLLET İKİ DEVLET
Nuriay sinber demin bir kizin yorumunda sut gibi akintisi oldugunu soylemişti ben okudum hamileymiş oda hamilelik belirtisi ola bilir Allahin izniyle hamilesindir umarimm
Ecmelbeyza Ozlemzeynep heh yap meraktan sonra da strese sok kendini oooooh bide kahve yap 🤬hayır varsa minnoşa haksızlık etcen bak
Ecmelbeyza Nuriay Başka bir ülkeden arkadaş edinmek ne güzel Ya bana keşfedilmemiş bir şey gibi geliyo 😎
sinber DuhaninAnnesi normal şuan hem regl dönemlerin döngü olarak hem de yerleşme tutunma hormon artışı rahmin hazırlığı
Ecmelbeyza Ozlemzeynep ne güzel enerjiktin modun düştü beaaaa 👵🏻🤳valla şu teyzeyi geçtim dünden beri kız bi açılın diye diye 😂
Ecmelbeyza Ozlemzeynep Ben de olsa çatlamadan sonra bel kasık mesela hiiiiç olmayan bir şey hemen anlarım çünkü kendimi bildim korunmayalı. Adete 1 hafta kalaya kadar ne ağrı ne sızı olmaz . Varsa zaten ahaaaa 👏🏻
Ozlemzeynep Ecmelbeyza adete bir gün kala belim karnım kaşığım agrır ama suan hepsi var göbeğimin tam altına sancılar vuruyo çok fena
Ecmelbeyza Ozlemzeynep 🥺uzan ayaklarını uzat ört üstünü de battaniyenle yeşil çay mı olsa böyle rahatlatıcı bir çay içsen . Yemeğe de bikaç gün yorulma ayakta bakalım bekleyelim 🙇🏻♀️