Gokceeebade Atesays gebelik planladıktan sonra 5. 6 çıkmıştı 3 aydır ilaç kullanıyorum 2.89 oldu şükürler olsun
Ecmelbeyza Tgbanne ya üzülmeeeee ben de ara ara öyle oluyorum anlıyorum seni . Girmek istemiyorsun yorumlara sanki hiçbir yorum rahatlatmayacak hiçbiri seni ilgilendirmiyo gibi oluyor. Biraz toparlanınca geçiyo çünkü hep orda bi yerde umut oluyo o tamamen sönmeden ki inşallah Sönmez de. Umut oldukça da her adet bitince hadi baştan oluyor her şey 🌹
Ecmelbeyza Tgbanne Bak ben de öyleee aman aman moralli değilim aylar geçti ha oldu ha olacak 😔en sevdiğim de arkadaşlar bakar mısınız çift çizgi mi yada silik çizgileri yorumlama ...
Ecmelbeyza Tgbanne yani en azından denedim dersin bide böyle yap bakalım ne olcak ben de hergün denedim ovulasyonda, gün aşırı denedim sadece pik olduğunda ,10-12-14 denedim şimdi bu ay da adet biter bitmez boş dolu denedim bu son taktikti 😅
Ecmelbeyza Tgbanne Öyle yaptım geçen ay ovulasyonları yapmadım bir dolu boş yumırtlama akına baka baka yanı takip ettim ona göre . Tuttuysa tuttu tutmadıysa tutmadı 🤷🏻♀️Adet bitsin 1 dolu boş yap gitsin zaten tahmini yumurtlama gününü biliyorsundur akıntıdan gerekse takvimden . Ben de her ay adet biter 6. Gün pik olurdu dedim bu ay da heralde öyledir o zamanda denedik işte bekliyorum .
Esrakmsl Ecmelbeyza belirtiler bence herkeste farkli farkli. Benim bu saydiklarinizin hic biri olmadi daha farklıydı.En belirgin olarak nefes darlığı sonrasinda konusurken ya da ne bileyim normal otururken kafama balyoz yemis gibi uykuya dalma😄
Aysegul33 Ecmelbeyza normalde meme hassasiyeti yasardim adetten once ama o ay sadece uclarinda hassasiyet vardi baya bi Sonra catlatma ignesiyl3 hamile kaldim ve ignr gunu yani yumurtlama gununden sonra hep ufak bi sızi kasik agrim vardi adet olacakmis gibi bi agrida vardi Testide yanlis sonuc vermesin igneden diye adet gunu yapmisdim pozitiff 😍
Ecmelbeyza ffcihan aynı şey bende de var çok yoğun değil de günlük illaki olacak kadar kesin bi ziyaret ediyor araştırdım da östrojen hormonu salgılanıp vajinada hücreler üretiyormuş rahim kalınlaşıyormuş falan filan yazıyor . Ama şuna emin olamadım erken gebelik belirtisi olabilir mi bilmiyorum sizin de yumurtlamadan sonra mı başladı
Ecmelbeyza ffcihan yani geçen ay kuruydu adete 1-2 gün kala beyaz akıntı oldu o kadar . Ama şimdi değişik yani her gün olmaya başladı umarım döllenme gereğidir . Döllenince acaba rahme ilerleyince de akıntı yapar mı ki
Ecmelbeyza ffcihan inşallah gebelik belirtisidir yaaa sordum gerçi de sağolsun arkadaşlar yazmışlar ama akıntı pek yazmamışlar emin olamadım