Ecmelbeyza Ben de yeni ögrendim canim şükür ki , inşallah saglikla devam eder dualarini beklerim 💕
🎈Göğüs hassasiyeti adete kaç kala başladı?
✔ Daha onceki gebeliklerimde yumurtlama doneminde baslamisti adete kader ince sizi agri hassasiyet seklinde devam etmisti simdi ise , adet tarihime 5, 6 gün kala basladi .
🎈Göğüs hassasiyeti ucunda mı genelinde mi koltuk altına doğru mu oldu?
✔ Sızlama şeklinde heryerinde oldu canim , belli bir sekli yok
🎈Kasık ağrısı adete kaç kala başladı?
✔ Adetim bittigi zamandan beri sağ kasigim bacagima dogru ince ince hep ağridi , hatta bir ara ciddi rahatsiz etti , vajinaya dogru sızladi arada bu sekilde oldu .
🎈Bel ağrısı oldu mu?
✔ Yumurtlama dönemimde bir iki gün bel agrisi şeklinde , adete yakin ağirir ya oyle net bir agri oldu , sonra geçti .
🎈Akıntı şekli nasıldı(süt beyaz,sarı vs)?
✔Hic akintim olmadi diyebilirim , hatta o nedenle kesin hamile olmayacagimi dusunuyordum .
🎈Gebelik testi adete kaç kala çıktı?
✔Adetlerim cok duzensiz , 28 -32 gün arasinda degisiyordu dongum .Geçen pazartesi kasette testte negatifi gormuştum ancak bu pazartesi degerim 32 cikti canim artarak da ilerledi insallah oyle de devam eder 💕
🎈Ekstra belirtiniz neydi?
✔ Bunlarin disinda bazi günler ögürtü seklinde mide bulantilarim oldu .
✔Belirtiler hissediyordum ama ben her ay hemen hemen benzer belirtiler yasadigim icin hic ihtimal vermiyordum , erkenden de gebelik testinde negatifi gorup ümidi kesmistim , şkür sevindirene .
✔ Bir de tavsiyem olsun , yumurtlama gunlerinizi 2 gunde bir degerlendirmeniz yeter insallah , yumurtlama testleri ile stres oluyorsaniz . Ayrica da her gune Meryem Suresi okumaya çalisin , hem dua niyetine hem de psikolojik olarak rahatlatacagini goruceksiniz 🍀
Burada evlat isteyen tüm hanimlar dualarimdasiniz , Allah sizleri de en hayirli zamanda sevindirsin , bize de sağlikli gebelikler ve hayirli evlatlar nasip etsin inşallah 🐣🐣