Ecmelbeyza Slna ya üzülme üzülme valla Allah Kerim. Zaman kötü baksana . Bize de hayırlı zamanda gönderir inşallah . Ben de test yaptım ve negatif bu arada. Yine de bi umut oluyo ya çıkarsa diye test yaparken ama çıkmadı
Ozlemzeynep Slna https://imgyukle.com/i/JN4zmo kanamam olmadan önceki akşam böyleydi çok silikleşmişti ama genelde görünüyodu
Ecmelbeyza Ozlemzeynep atmıştı heralde son testte de vardı biraz sanki tabiki kendisi yakından daha iyi görür de
Ecmelbeyza @Ozlemzeynep Baktın mı Nuriay yazdı kendi hikayesini orda kaşıklarını çekmiş yaşlı bir kadın
Ozlemzeynep Ecmelbeyza okudum canım duygulandım ne diyeceğimi bilemedim bakalım adet olmayalım gebe haberini alalım da inşallah almazsak yaparız hayırlısıyla bi o kalmıştı 😂
Ecmelbeyza Slna yani yapim ama sanmıyorum testim boşa çöpe gitçek 😂sokağa falan çıkmazsak Nisan ayına saklarım diyodum
Ecmelbeyza Slna @Ozlemzeynep o foto kendisinin yaşadığı kimyasal gebelik fotosu önce o da pozitif gördü sonra silindi sonra en son attığı foto. Böyle olabilir belki senin de dedi
Ozlemzeynep Slna aay keşke kan verseydin en azından kimyasal da olsa hamile kalabiliyomuşum derdiiin sen testi yinele olmadı kan verirsin kuzum yaa
Slna Ecmelbeyza hee.. şimdi anladım canem. Ne kötü bi durum hakkaten Tek çizgi görmek bundan daha iyi vallahi.
Telatabih DuhaninAnnesi heycanım çıkmayacak olmasından artık yok ve sağlıksız gebelik görmekten çok yoruldum ama pes etmeyeceğiz bir gün mucizemiz bizi bulacak ♥️
DuhaninAnnesi Telatabih en azından hamile kalabiliyorsun. Ben onuda hiç tadamadim😪 inşallah sağlıkla sıhhatle hayırla nasip eder mevlam hepimize