DuhaninAnnesi Ecmelbeyza 14 pik yaptı 15 devam etti ama silinmişti az 16 komple silindi buna göre 27.sinde yapsam yeter bence
Ecmelbeyza DuhaninAnnesi 15-16 arası o 36saatlik dilimde çatlamıştır 🤔belkide. Değerlendiyse zaten eğer Rabbim ol dediyse olmuştur .
Ecmelbeyza DuhaninAnnesi Benim de Cuma Cumartesi olur . Olsa da geçse 😅Hayırlısı 4. ayımız da geçti böylelikle. 💆🏻♀️
DuhaninAnnesi Ecmelbeyza ama ben dün röportajlarda öncesinde yapılan tüm testlerin negatif çıkıp adet 1gun geçince pozitif gördüklerini de okudum atıyorum yum olmuş kız yumdan 11 gun sonea negarif 13.gün yapmış negatif adeti gecmis pozitif cikmis var yanı 😂
Ecmelbeyza DuhaninAnnesi Ben de ama enteresan bi durum yok . Her şey bu hafta ortadan kalktı. Bi kasık ağrısı geldi gitti. Ya bu yapıp negatif görenler acaba silik görüp onu ka’le almıyolar mı ki Ya da bir iki saate belli olan testleri Yok diye atıyorlarsa . Çünkü 11. Gün ne bileyim çıkması gerekmez mi burda yukarda okusana ne kadar erken öğrenen arkadaşlar var . En yakın zamanda kızların da öyle oldu 🤔🤭
DuhaninAnnesi Ecmelbeyza eşime test yaptım dedim eee dedi öyle işte dedim sonuç ded8 tabiki bisey çıkmadı dedim güldü olsun dedi hayırlısı ay ni sinirlendim duygusuz musun dedim 😂😂😂 hamileyim desem ooo hayırlı olsun biraderim diyecek gibi duruyor 😂😂😂
Ecmelbeyza DuhaninAnnesi valla aynı benim eşim 😅ya bence biz onları bu duruma alıştırdık testler yumurtlamalar belirtiler . Adamlar alıştı. Olsa zaten ortalığı birbirine katacağımızı biliyorlar 😂Bence pozitif olsa çok sevinirler Eminim hem de çok. Eşim duygularını çok içinde yaşar belli etmez ben bunu bildiğim için kızmıyorum. Heyecanını anlamazsın ben hamileyim desem iyi hayırlı olsun der 🤣 ömür törpüsü
DuhaninAnnesi Ecmelbeyza benimkinin duygu durum bozukluğu var zaten neye ne tepki verecek anlamıyorum shshshsh gerçi evet çok duygusaldır ama ağlamaz öküz 😂 geçen ay baş dönmesiyle yerlere kusunca baya sevinmişti ama hamileyiz diyordu 😂
Ecmelbeyza Telatabih ya valla çok şaşırdım 1 günden çıkmaması. Bence test yanlıştır yada silik çıktıysa arkadaş acaba dikkate mi almadı ki 🤭
DuhaninAnnesi Ecmelbeyza bence test doğru ama artan hcg ile ilgili kuzum çünkü herkeste aynı ayarda artmıyo bu meret 😂
Telatabih Ecmelbeyza yok canım farkediyor bende de 12.günde çıkmamıştı regl günü çıkmıştı ama maalesef iki defa kayıp oldu bu ay hayırlısı bekliyorum bazı belirtiler başladı sanki çarşamba sabah test yapacağım
Telatabih DuhaninAnnesi çarşamba sabah yapacağım kuzum 14.gün oluyor regl günü 28 mart off çok heycanlıyım ya :(
Ecmelbeyza Telatabih varsa çıkar inşallah benim de 28 Mart . O 27ye gelir büyük ihtimalle. Sizlerden güzel haber duyalım hadi
DuhaninAnnesi Telatabih bende hiç heycan yok öylesine yapıcam resmen 😏 normalde de adet günüm geçtiği için geçen ay gecikmenin 14.günü olmuştum yine 14.günü olurum diye düşünüyorum yani 28 yada 29 mart cuma sabah yaparım inşaallah çıkar varsa da yoksa sa hepimiz için Allah hayırla nasip etsin inşallah
Telatabih Ecmelbeyza ben sendende ümitliyim yazışmaları takip ettim hep inşallah hepimizin yüzü gülsün bu ay