Tgbanne Ecmelbeyza evet canım yapmaya devam etti , 2 güne kadar hiç yoktu ikinci çizgi , 2 gündür koyulaşmaya başlıyo
Ecmelbeyza Tgbanne haa hiç yokken bir anda artmaya başladıysa şüphelenebilriz 12. Gün normalde ovulasyon testleri koyu oluyo burda başlık açanlar oluyodu
Tgbanne Ecmelbeyza ebaki ile bus_ak18 inki gibi değil tabi ama onlarında adete1-2 gün kala koyu olmustı
Tgbanne Ecmelbeyza ya ben selinella dan cok etkilendim , onda koyu cıktı adete yakın hemde cok koyu , kesiiiin hamile demiştim ama yanılmıştım . Çünki adete yakın adet günü yumurtlama olmaz gebelik diye düşünmüştüm
Ecmelbeyza Tgbanne evet onlarınki 12. Gün kopkoyu olmuştu ya aslında ovulasyon güvenilir değil de biz tezcanlıyız ben de çok görmeye çalıştım falan ama 😅testler çöpe Varsa zaten yarına ovulasyon koyulaşır inşallah
Tgbanne Ecmelbeyza eşimle yumurtlamayı kaçırdıhımız için , ovu yaptım diyorum ona da inanmıyo bizde hep değerlendiriyoz
Ecmelbeyza Tgbanne mucizelere kesinlikle inanırım hiç belirti olmadan hamile olan adet olup hamile olan bile var. Ama 11-12. Gün yapılan testlerde çooook silikte olsa çıkıyo sanki dimi 🧐
Prensesannesi96 Tgbanne bende seni oyle dusündüm cunku benm gecen ay testimde asırı silik cıkmıstıı kanım gibi . Kanımda dusuktu yani kan yukseldikce kırmızı cizgi cogalır hadi bekleyelim sabırla Rabbm nasp eder insallah ikimizede ta cok dua ediyorum sanada
Bayanpimpirik Tgbanne adetinden bir gün önce veya bitiminden bir gün sonra yumurtlayan kadınlarda varmış benim testlerden haberim yoktu bu ay takvime göre hareket ettim cahil kalmışım testten haberim yoktu.takvim yanıltabiliyormuş tutmazsa bir dahakini testlerle takip edicem
Tgbanne Ecmelbeyza aynen ama eşim inanmıyo testlere , yapalım biz diyor ,hep onu kaçırdıgımız için bebek olmuyo
sinber Ecmelbeyza Ozlemzeynep Tgbanne @ipeak Kandil akşamı Yasin okudum ve size de hediye edip dua ettim sizler de bi amin deyin isterseniz
Ecmelbeyza Tgbanne valla benim gibi tezcanlı birine aslaaa sorulmaması gereken soru 10. Günde test yaptım 😂evde varsa test fazladan yap bi ilk idrarla . Ben olsam yapardım çatlarım yoksa