Telatabih Tgbanne inşallah kuzum :) diğerleri nerede ya @Ecmelbeyza @DuhaninAnnesi @Ozlemzeynep @Nuriay
Telatabih DuhaninAnnesi çok sesizleştiniz özelden mi konuşuyorsunuz yoksa dedim :) ne yaptın doktora gittin mi kuzum ?
Minicikkiz Ecmelbeyza Geçen sene ilk hamileliğimde de . Şimdiki hamileliğimde de aynısını yaşadım. 1 göğüs hassasiyeti sanki sis ve dokununca agiriyo gibi oluyodu. Ve adete 1 hafta kala adet sancısı gibi kasıkta ağrı oluyodu 😊 İlk bebeğim öldü karnımda. Şimdi bu bebeğim var insallh sağlıkla doğar 😊 ve isteğen herkese rabbim nasip etsin 🙏
DuhaninAnnesi Telatabih yok kuzum gitmedim biraz daha bekleyeyim gitmişken göreyim duyayım istiyorum 5+1 oldu 7+0 gibi gidicem inşallah 😊
Ozlemzeynep Telatabih dün bitti canım Cuma günü teste baslıcam bakalım bu ay kafama takmıcam öyle beklerim hayırlısıyla
Lydia Selamlar benim adetimden 15 gün sonra çok şiddetli kasık ağrılarım başladı hatta her an adet olucakmışım gibi tetikte gezdim :) hamileliği planlamadığımdan ve ihtimal vermediğimden adetim gecikmeden test yapmadım. Geciktiğimin 2.günü yaptım ve pozitifti :)
Prensesannesi96 Tgbanne bnmde sabah cok ageıdı belim daha cok agrıyor tugba 😭 sızı giriyor ara ara gobek deliğimde agrıyor gecen ay ki kimyasaldada delik cok agrıyordu tek onu hatılıyorum ama ayaga kalksam ader olacam sanki 😒😒
Telatabih kızlar bir şey soracağım size, benim iki aydır testlerim çok silik çıkıyor ama eminim o silik çıktığı gün yumurtlama akıntı ağrı vs tüm belirtiler oluyor zaten 15. gün regl oluyorum acaba neden öyle olur ?