Telatabih Tgbanne inşallah canım genelde 6,7 yada 9. Gün denk geliyor regl düzenim bozuldu yoksa 14.gündü. Senin inşallah döllenmiş yerleşiyordur şimdi 😍😍 arkandan da biz gelelim
Hayal11 Ruzgarperisi 21 mart yumurtlama günümde 22mm yumurtam vardı çatlatma iğnesi oldum yumurtlama günümden beri kasıklarım ağrıyor adetime beş gün var test yapmaya korkuyorım ama hamile hissediyorum 🙏🏻 Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasil etsin bizede nasip etsin dua edermisiniz kendime benzettim sizi 💓💓💓
Ruzgarperisi Hayal11 ben malesef bebeğimi kaybettim. Ama hamileydim. Adete 8 gün kala öğrendim silik çıktı. 2 gün kala kopkoyu çıktı test. Ama gelişimi durduğu için geçen hafta kürtaj oldum. İnşallah sağlıklı gebelik nasibim olur ☹️🙏
Ecmelbeyza Telatabih yarın yapacaktım aslında hadi almışken bitane yapim dedim saat 16 gibi yaptım böyle silikten az daha koyu çıktı 🤭daha erken yum gelcek sanki 🤭yanı ben Pazar pzt bekliyorum ama yarın bile olabilir gibi bu arada testlerin hayırlı olsun 🌸
Telatabih Ecmelbeyza aaa neden böyle günlerimiz değişiyor ki ya sizce ? sağol kuzum seninde hayırlı olsun hayrını görelim inşallah :)
Ecmelbeyza @Ozlemzeynep @Nuriay kııııız noldu burda yine 😂kaç gündür kavga gürültümüz bitmedi cennet mahallesi oldu yaaa. Şaka tabi de 😔ya kızlar morallerimizi bozmayalım hep destek tam desteğe devam. @Tgbanne sen nerdesin yaa
Nuriay Ecmelbeyza hic yok kavga degil ben yorum yazdim aslinda ya ben yorumu yanlis yazdim yada morellerimiz bozuk diye her kelime bizi rahatsiz ediyor 😔 hepsi morelsizlikten
Ozlemzeynep Ecmelbeyza kavga değil benim ki ama arkadaşımız kimle konuşursak cogu yoruma ters cevap veriyo maalesef onun düşündüğünü biz de düşünüyoruz bizim de aklımız var çok şükür herkesin hayatı kendine kocama söylerim veya söylemem bilir veya bilmez her yoruma böyle ters ve çok bilmişlik cevaplar hoş değil bebeğim
Ecmelbeyza @Ozlemzeynep eşin ilahiyatçı mı 🤭vaaauv ya onlar iyi biliyorlar bu işleri. Sayıya takılma diyen de çok ama sayılar anahtar gibi diyen de çok 🤷🏻♀️Şimdi emin olamadım ama neden peki bazı sayılar öne çıkmış 41-7 gibi 🧐mesela 3 ihlas 1 Fatiha mesela bu da bi nevi sayı. Bunu bi araştırmak gerek Ya. Haklı da olabilir
Ozlemzeynep Ecmelbeyza eşim öyle işlerde genel de tekli sayılar vardır dedi 4444 ne mana niye öyle kim demiş nerede hangi ayette yazıyo dedi baktık gerçekten 7 21 41 kere okunabilir sayıların önemi yoktur yani öyle deniliyo kuzum 🤲🏻🥰
Ecmelbeyza Nuriay tabiki şaka dedim kavga değil de böyle bi moralsizlik hepimiz de var ya. En morallimiz @Tgbanne 😂🥚yumurta ata ata kız bi hal oldu. Sonunda yumurtladı
Nuriay Ozlemzeynep her yoruma ters cevap vermedim şuan hakkima giriyorsun ben guzelce anlatdım sana karsı yanliş bir soz zaten simdiye kadar bir sey soylemedim ayri baska bir postda kimlerese ters cevap vermişsem bu ayri bir konu benimle ve konu sahibiyle alakali ama suanda yazdigim bir mesaja karsı boyle tavir almaniz benıi dışlamanız guzel olmadı kadesim yinede Allah razı olsun kırdıysam ve ya sana karsı bir ters yorumum olduysa ozur diledim zaten yinede senin hicbir yorumuna ve ya postuna yazmam anladigim kadar benden rahatsiz oluyorsun hatta doluymuşun baya olsun onemli degil . Rabbim hepinize sagliklı evlatlar nasip etsın
Ecmelbeyza @Ozlemzeynep @Nuriay kızlllaaaaaar 🤬Yahu amaaaaan boşverin yaaa okumaları falan aman herkesin manevi dünyası kendine . Okuyalım Allah’ın ayetlerini olsun bitsin kabul etsin hepimizin duasını . Biz şu minnoşlarımıza bi odaklanalım yaaa . Boşa strese giriyoz kız! Burda güya kafa dağıtmıyor muyuz? Stres yaramıyooo hiçbirimize 😔
Nuriay Ecmelbeyza canim ben sana koyu bir soz soyledimmi yada tugbaya yada her hangi birinize bu postda ? Kirdimmi ? Kirdiysam ozur dilerim her hangi bir posta hangise kizla ters konusmuşsam bunu hak etmiştir yada bana ters cevap vermistir diye yazmisimdir ama kimseye akilsiz mantiksiz gibi şeylwr asla soylemedim yada kimse birsey bilmiyor gibi birsey soylemedim bildiklerimi paylasmaya calistım sizlerle kaç gundur namazlarimda isimizle dua ediyorum tanimadiğım halde musluman ve kardes oldugumuz için kendisinede yazdim yanlis yazdiysam ve ya kirici olduysam ozur diledim hakkını zı helal edin canim siz kendi aranizda bekleyin Rabbim bekleyislerinizi hayırla sonuclandirsin hesabimi silmeye çalisiyorum beceremiyorum admine yazdım ama geri donmüyor tesekkur ederim♥️
Tgbanne Nuriay yok kuzum ne özrü , biz burada herkes birbirine yardımcı olmaya calışıyor , gerek duayla gerek yorumla , biz burda hepimiz arkadas olarak toplandık , birbirimize destek veriyoruz
Ecmelbeyza Nuriay Ya tabiki hayır sen de hakkını helal et canım olur mu öyle hesap silmek yanı yanlış anlaşılmalar şu bu olabiliyor lütfen bu başlıkta olmasan da burda binlerce insan var üzülüp de öyle bir şey yapma . Benlik bi sıkıntı Yok🤗geçen ben de üzüldüm hesap mı sildim.
Tgbanne Çift çizgi görmek istiyorummmm evrene seslleniyorum , bana ve arkadaslarıma çift çizgi nasip et sağlıklı olsun