Ecmelbeyza Ozlemzeynep Değerlendirmece günleri 🥳 Beklemede gelir uuuıuzunca bi sabırsızlık günleri onu bekliyor . Ay çok sıkıcı o ara yaaa . Adet gelip geçiyo plan programla geçiyo ama bekleme günleri 🤢
Nasippp Kızlar ben bu ay biraz uzak duracağım buradan sakin kafayla değerlendirme yapacağım inş güzel haberler ile buluşmak nasip olur hepimize 🤲🏻😊
Ecmelbeyza Ozlemzeynep Minnakla Sinem’den şunu anladım 5. Gün başlıyo şiddetli belirtiler 😎bakalım nolcak . Düşünsene adetken rahimde faaliyetler olunca hemen hissediyoruz 1 hafta önceden e döllenen yumurta rahme inince hissedilmez mi yaaaa 😳hissetmeyen arkadaşlarda oluyo da muhakkak yanı dikkat mi etmiyorlar acaba
Ozlemzeynep Ecmelbeyza kişiden kişiye göre değişir ama döllenince hissedilir bence ya bel ve kasık ağrısından bazılarında hiç belli olmuyo amaa ne biliyim 😕
DuhaninAnnesi Ecmelbeyza kendini iyi takip eden hissediyor bence ve farklı birsyler olduğunda çünkü benim hiç a drt öncesi bel agrimcolmaz ama göğüs hassasiyeti hep olur ben emin olamıyordum o yüzden 😂
Ecmelbeyza Ozlemzeynep O bazıları sen değilsin tabiki 🤬düşünsene bak kimyasal olduğunda demek ki eşin de sıkıntı Yok malzemeler oraya ulaşacak durumda e sende de sıkıntı Yok tüpler açık ki o bebiş yuvarlanmış gelmiş. Sadece tutulamamış o da hayırlısı yani hep bir Umut var
DuhaninAnnesi Nasippp Ecmelbeyza bence erkek sjsjsjs hayır bi türlü adını öğrenemedik Ozlemzeynep ile beyza olacağını düşündük ecmel yeni çıkan bir isim 😂😂😂😂😂
Ecmelbeyza DuhaninAnnesi Ben oturup her gün size dua ediyorum kalben ve burda güzel arkadaşlıklar kurduğumu düşünmüştüm. İsmin ne önemi var. İsim,meslek,memleket burada aynı sıkıntıyı paylaşmak çok daha önemli değil mi 😞
DuhaninAnnesi Ecmelbeyza saka şaka bize göre sen artık beyzasin bis beyza diyoruz aramızda 😂 bu arada ben elif😂😂😂
Ozlemzeynep Ecmelbeyza kuzum vallahi ben öyle düşünmedim aklımın ucundan bile öyle saçma birsey geçmedi Elif şaka yapmışş
DuhaninAnnesi Destkar 34.günde yumurtlama oldu 14 mart pik 16 mart çatlama ilk gebeliği çatlamanin 10.günü yaptım. Çatlamanin 15.günü de kan verdim yani döllenme süresinden sayarsak 15 günlük sat hesabı yapsak 4 haftalık filan cıktı Yarin bidaha vericem sen ikinciyi verdin mi
Destkar DuhaninAnnesi inşallah sağlıkla tutunur bebeklerimiz☺️Yumurtlamalarımız hemen hemen aynı gün ve benim de son adetime göre beta değerim az çıktıt.Bana 1 hafta sonra gel kan vermeye dedi.Senin 2. Kaç çıkacak merak ediyorum bakalım inşallah güzel çıkar