Ecmelbeyza @Tgbanne Dostum Harika bi yumurta yaptın tebrik ediyorum çift sarılı 😅T zıvanadan çıkmış. 🥳Vur davulcu davula !🎶🎶🎶🎶
Ecmelbeyza Tgbanne yap testi zaten kesinnn bi bakalım silincek mi tam yakaladın bu ay inşallah tutar yaaa . 🙏🏻Çok dua et lütfen şu an senin için kritik ⏰ saatler. Çok dua edelim de tutsun. Ya Halık Ya Musavvir Ya Varis Çek içinden boş durma kııııızzzzz 😱
Nuriay Ecmelbeyza ya evet hani yorum yazarken kirmamayada ozen gosteriyorum ama hamile yani normal hamile @DuhaninAnnesi canim gebeligin her turlusu zaten riskli oluyor bu ke di yerinde her gebelikte her sorun ola bilir dimi ? Yani sorun olmus birisindede olmamiş birisinde de kimse bundan sigortalanmadi kimse sabah ne olacagini bilemez seninki artik seye benziyor bi gun zaten olucem diyib her gun olucegini dusunub beklemek gibi yani oyle bisey yapiyorsun şu anda lutfen artik sakin ol Allaha tevekkul et anladigim kadariyla dindar kapali Namazini kilan bir kizsin en iyi bunu sen bilmelisin ve herkese ornek olmalışı insana ne gelirseAllahtan gelir ve eger basimiza bir is gelecekse onun önüne kimse geçemez yada eger hersey iyi olacaksa onuda kimse bozamaz Allahtan izinsiz bir yaprak bile kipirdamaz bunu cok guzel biliyorsundur lutfen oluruna birak bu kadar stres artik bende strese girdim inan ki senin yerine ya birak Allaha Rabbin nasil yazmişsa kaderinde oylede ilerleyecektir ne fazla nede eksik kontrollerini yaptir sana duşen herseyi yap gerisi saten Allaha kalmis bir şey lutfen .
Nuriay DuhaninAnnesi Ecmelbeyza Tgbanne Kızlar demin 1 2 saat sivi alimini kesib bi ovulasyon testi yaptim yumurtlamanin 9 10 cu gunu ama normalde cikan çızgiden daha sılıkti bu ay olmadi biliyorum adetimi bekliyip adet olunca sogan kurune başlicam onla beraberde hayıta baslicam Belki Ben biraz çikiyorum burda kafamdan cikmiyor girince yazarim sizlere opuyorum benim icin dua edin kızlar 😘😘🤗🤗🤗
Ecmelbeyza Tgbanne işte istenen T patlaması bu. Benim de bu kasetler de böyle çıkıyordu bu kurusun daha da feci oluyo 😂
DuhaninAnnesi Telatabih bi litre süte bi bağ maydanoz koyup kaynat sonra üstüne oturabilcegin bi kovaya aktar az bekle çünkü ilk buhar yakar sonra etrafını battaniyeyle sar üstüne otur ben bi kere yaptım duman komple çıkana kadar oturdum. Sonra ertesi gün sarı akıntı gormeye başlayınca Ecmelbeyza yine yap dedi o akşamda süt yoktu sadece maydanozu suya koyup kaynattım ona oturdum ertesi gün bu sefer kahverengi akıntı gelmeye başladı kesildi. O zaman ovu koyulaşıyor gibiydi belki yum olur diye bıraktım yapmadım kuzum
DilayS Benm deli gibi uykum geliyordu böyle ayakta uyucak kadar isime etrafima adapte olamiyordum ki adetime 6 gun kala hamile olduğumu öğrendim test yaptm erken gebelik testi ve cikti
Cigdm Selam kizlar bende 28 Mart’ta piki gördüm 29 da siliklesti öncesini sonrasını dahada öncesini hepsini değerlendirdim 🙈🙈🙈 şimdi 12 gün var rengliye bende çok aşırı gaz var bel ağrısı var kasıklarda ağrı vardı şuan pek yok yanımdan arada kasıklarıma ağrı gibi hah giriyor ama gaz var diye ondanmi oluyor anlayamiyorum karnım gorulduyor üşütüm mü acaba yikana yikana 🙈🙃
Tgbanne Cigdm belirtileer için biraz erken sanki canım , sürekli duştan dolayı üşütmüşündür , üşüttüğün içinde gaz yapıyor , ayağının altına sıcak su torbası koy canım
DuhaninAnnesi Telatabih teşekkür ederim canimcim darısı tez vakitte başına olsun, birde ben süt maydanoz buharı yapmıştım bence oda rahmi tertemiz yapıyor başta inanmamıştım ama ertesi gün yoğun sarı sonraki günde kahverengi yoğun akıntı gördüm
Telatabih Kızlar gebe olanlar hayırlı olsunn 😍 arkanızdan geliyoruz inşallah @Ecmelbeyza ben bu ay soğan denicem bide rahim için bir kaç bitkisel ilaç tavsiye etti derslere gittiğim medreseden abla inşallah şifa olur
DuhaninAnnesi Ecmelbeyza battaniye mi orsem cidden ya kafam dağılır paranoyak oldum iyice 💆🏻♀️💆🏻♀️🤦🏻♀️
Ecmelbeyza DuhaninAnnesi ör tabi YouTube da var tarifler . Ya aslında her şey satın alınıyo da örülen şeyler ilk Ya kıumetli oluyo
ipeak DuhaninAnnesi canımm sen bu süt buharını adetin biter bitmez mi yapmıştın bide tam tarif verirmisin ne ölçüde kaç gün yaptın falan