Ebaki sinber kuzum öyle bi iyilik yaptım ki bana bu bilgiyle Allah im evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲
sinber Tgbanne aha pil yapmış uyarın silik göreceksin canım bu yüzden bu gece yrn ve ameli 2 sabahlar olmasın
Ebaki sinber eşim doktora sordu cnn alttaki değer mis bnm yanı doğru çok çok ama çok teşekkür ederim sana 😘😘😘
sinber Ebaki rica ederim kuzum çok ama çok sevindim rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️🤲🏻
Ecmelbeyza Tgbanne ooooooooffff maşallah . Bugün artık çıldırmış senin yumurtan 🤣foliküllerden zıplayacak her an . Bugün değerlendirme günüü ve yarın 🥰çok iyi yaaaa
DuhaninAnnesi ipeak süt buharı bence çok ise yarıyor 🙈 teşekkür ederim kuzum Rabbim tez vakitte nasip etsin 🥰
Nuriay Ebaki ya neden doktoruna sormuyorsun ? Yani herkez bir sey soyluyor bence boyle şeyleri ilk doktoruna sormalisin hem insanin kafasi rahat olur en dogrusunu doktor biliyor bence
Ebaki Nuriay kuzum ne bileyim virüs nedeniyle randevusuz bakmıyorlar burda randevu bulamadım ama eşimi gönderdim o bi şekilde rica etti baktılar sonuca işte insan telaşa kapiliyo böyle olunca aklıma direk burası geldi
sinber sinber ne yazmışım ama ben bile çözemedim 😂 pik yapmış yarın silik göreceksin ve çatlama saatini bilmediğimiz için bu gece yarın ve sonraki iki gün sabahlar olmasın kuzum hadi hayırlısı
DuhaninAnnesi Tgbanne ay hadi insallah bende yarin kan vericem inşallah artmıştır dua edinizzz🥰🥰🥰 sinber @Ecmelbeyza artmamıştır diye ödüm kopuyor 😔 77.49 düşük mu